12:30 Porodica Dečak otkrio kako je odrastati sa GEJ roditeljima: "Znao sam šta je LGBT pre nego što sam čuo za abecedu"
20:51 Ispovesti Nakon TROJKE brzo se razvela: Muž je UCENJIVAO i psihički zlostavljao zato što se zaljubila u DEVOJKU sa kojom su "SPAVALI"
13:58 Ispovesti "SVESNO SAM SE UDALA ZA GEJA": Upoznali su se u CRKVI i odlučili da postanu RODITELJI, jedna stvar ih je ZAUVEK spojila, a to nije privlačnost
17:40 Poznati Gej BRAKOVI koji su zapisali neku novu istoriju, ali i svedoci da je LJUBAV i PORODICA bez obzira na sve jedino VAŽNA!
21:59 Dom i saveti Ne smrdi, već miriše kao ludo, a tera komarce momentalno: Nema više paljenja kafe i dima, samo ovo i beže kao đavo od krsta
21:28 Horoskop Sutra 7. jula Uran ulazi u Blizance i trajaće sedam dana: 3 horoskopska znaka doživeće procvat, evo na kom polju će im "granuti sunce"
20:58 Poznati Nije odolela najpopularnijem kroju pantalona: Dženifer Lopez nosi farmerke koje žene u Srbiji obožavaju, idu i na patike i na štikle
20:26 Zdravlje Paradajz i krastavac ne smeju da se jedu zajedno? Omiljena letnja salata nije najbolja kao što smo mislili, evo u čemu je caka
19:59 Poznati U seriji voleo Fibi, a u stvarnom životu nju: Evo koja glumica iz serije "Čari" je bila Kolova velika ljubav, doživeli istu sudbinu
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 7. jul: Rakovi, emocije će vam biti izražene, Ribe, stižu promene na ljubavnom planu