15:45 Zdravlje Alkohol i sunčanje nikako ne idu zajedno: Doktorka Andrea upozorila na opasne posledice koje se mogu javiti
11:31 Zdravlje "Izgorela sam na suncu, a svekrvin trik me spasio za pola sata": Fora je u proizvodu koji svi imamo kod kuće, a nije kiselo mleko
21:00 Lepota i Moda Kako brzo pocrneti na suncu: Ove namirnice pomažu da dobijete savršenu morsku boju
16:42 Zdravlje Razbijanje mitova o kremi za sunčanje: Evo da li zaista štiti od UV zračenja, a 1 činjenica će vas zgranuti
12:33 Lepota i Moda Do prepanulog tena u tri koraka: Promenu u boji videćete već istog dana, a bićete sveži i lepi i bez odlaska na more
12:41 Zdravlje "Izgorela sam na suncu, a svekrvin trik me spasio za pola sata": Fora je u jednom proizvodu koji svi imamo kod kuće, a nije kiselo mleko
08:50 Zdravlje Dermatolog otkrio pravu istinu o sunčanju: Da li možete da izgorite ispod suncobrana i zašto je važno pravilo dva prsta!
13:50 Zdravlje Polivanjem pivom do bronzanog tena je novi TikTok trend: Stručnjaci upozoravaju da su posledice veoma ozbiljne, a šteta ogromna
13:40 Lepota i Moda Trik sa maslinovim uljem za savršeno preplanuli ten: Upotrebite ga na ovaj način i svi će gledati u vas
22:20 Lepota i Moda Najbolje prirodno ulje za sunčanje: Svi će vam zavideti na boji, a sve sastojke imate u kuhinji
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima