09:45 Dom i saveti Po tajnom receptu naših baka: Ne bacajte pare na skupe losione, sami smućkajte ulje za savršeno preplanuli ten
13:06 Zdravlje Lekar savetuje: Evo koliko minuta na suncu je dovoljno da pocrnite, a time i smanjite rizik od raka kože
20:20 Zdravlje Lekovi i sunce – opasna kombinacija: Upozorenje farmaceutkinje Sonje Stoiljković o reakcijama koje ne smete ignorisati
13:14 Lepota i Moda Kako pravilno da pocrnite, a da ne izgorite? Pročitajte savete jedne dermatološkinje
15:45 Zdravlje Alkohol i sunčanje nikako ne idu zajedno: Doktorka Andrea upozorila na opasne posledice koje se mogu javiti
11:31 Zdravlje "Izgorela sam na suncu, a svekrvin trik me spasio za pola sata": Fora je u proizvodu koji svi imamo kod kuće, a nije kiselo mleko
21:00 Lepota i Moda Kako brzo pocrneti na suncu: Ove namirnice pomažu da dobijete savršenu morsku boju
16:42 Zdravlje Razbijanje mitova o kremi za sunčanje: Evo da li zaista štiti od UV zračenja, a 1 činjenica će vas zgranuti
12:33 Lepota i Moda Do prepanulog tena u tri koraka: Promenu u boji videćete već istog dana, a bićete sveži i lepi i bez odlaska na more
12:41 Zdravlje "Izgorela sam na suncu, a svekrvin trik me spasio za pola sata": Fora je u jednom proizvodu koji svi imamo kod kuće, a nije kiselo mleko
22:00 Horoskop Prati vas sreća: Ova 3 horoskopska znaka očekuju sjajne prilike u nedelju, 20. jula, prihvataju samo dobru energiju
21:32 Zdravlje Koliko jaja dnevno? Holesterol neće skakati ako pojedete ovu količinu, doktor izdao preporuke
21:01 Lepota i Moda Široke, da koža diše: Opuštene farmerke su najbolji izbor za leto, neće vam biti vruće, a izgledaćete ultra moderno
20:27 Porodica Mama, kupi mi igračku! Decu treba naučiti da cene ono što imaju, uradite ovo i prestaće da cmizdre
19:59 Poznati Na put nosi 2 para gaća: Glumica zgrozila publiku priznanjem, svi se krste, ali ona ima pametan razlog
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 20. jul: Lavovi će imati sreće na svim poljima, Škorpije da se čuvaju jedne osobe