13:38 Zdravlje Stavila sam badem u vodu i rešila problem: Pojela sam ih i otarasila se muke koju sam godinama imala
21:29 Zdravlje Uveče sam stavila bademe u vodu: Sutradan sam ih pojela i rešila problem koji me muči godinama
21:16 Zdravlje Olga je potopila šaku badema u vodu preko noći: Ujutru je pojela 4 i rešila problem koji muči mnoge Srbe
18:38 Zdravlje Kako sprečiti ćelavost: Ako vam opada kosa, ove namirnice to mogu da ublaže i ojačaju dlaku
17:42 Zdravlje Štite srce i creva od bolesti: Ovo su najzdraviji orašasti plodovi koje treba svaki dan da jedemo
22:00 Dom i saveti Recept za mleko od badema: Ako postite, ovo je najlakši i najjeftiniji način da sami napravite biljno mleko
14:12 Zdravlje Stavite BADEME u TOPLU VODU i pustite ih da prenoće: Podstiču mršavljenje ali i JOŠ JEDNU važniju stvar!
18:53 Zdravlje Spušta loš HOLESTEROL i utiču na rad najvažnijeg ORGANA: Evo zašto VEČERAS treba potopiti samo ČETIRI badema u toplu vodu!
22:00 Horoskop Snaga je u vašim rukama: Rođeni u ova 3 znaka od četvrtka, 26. juna čeka najbolji period u životu, sve ide na bolje
21:28 Lepota i Moda Prvo uski komplet, a onda široka haljina, ne zna se šta joj bolje stoji: Ivanka Tramp u kombinacijama za visoke žene, plus su odlične za leto 2025. godine
21:01 Zdravlje Rizik se javlja dok spavate: Ova pojava može biti povezana ne samo sa bržim starenjem, već i nečim mnogo gorim
20:40 Dom i saveti Biće ponovo lep i zelen: Evo kako da oporavite travnjak, uradite ovo svake 3 godine i nema brige
20:27 Poznati Ona ne zna šta je starenje: Dru Barimor objavila sliku bez šminke, izgleda kao devojčica, a evo da li je ,,išla pod nož"