15:56 Dom i saveti Otkrijte buđ pre nego se pojavi na zidovima: Jednim pokretom ruke, saznaćete da li se u stanu već razmnožava plesan
08:35 Dom i saveti Moler otkrio trik da se rešite vlage i buđi: Potrebna vam je samo čašica ovog proizvoda
14:25 Dom i saveti Sprečite kondenzaciju na prozorima ove zime: Utrljajte ovo jeftino sredstvo iz kupatila na staklo i ne bojte se stvaranja buđi
16:25 Dom i saveti Ne primeti se golim okom: Ovo je znak da vam je u prostoriji velika vlaga, upozoravaju majstori
12:14 Zdravlje Mnogi ne znaju koliko je štetno: Ako ovo radite tokom zime, nećete moći da živite od buđi i vlage u kući
18:32 Dom i saveti Kako se trajno osloboditi buđi iz kupatila uz jeftino sredstvo: Recept za uklanjanje svih mrlja sa zidova!
11:40 Dom i saveti Četiri proverena načina kako da zaštitite vašu kuhinju od razvijanja BUĐI i GLJIVICA
22:00 Horoskop Sudbinski preokret od 19. septembra: Za 3 znaka horoskopa počinje period izobilja i sreće, sve se menja!
21:29 Dom i saveti Troši struju kao frižider i kad se ne koristi: Ovaj uređaj svi imaju, a drastično povećava mesečni račun
21:00 Lepota i Moda Kako izgledati skupo za malo para: Margo Robi pokazala savršenu jesenju kombinaciju koju svaka žena može da ima
20:31 Porodica Život nije Instagram: Psiholog Jovana Stojković objašnjava kako zaštititi decu od terora savršenstva na društvenim mrežama
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za petak 19. septembar: Ovan ima važnu promenu na poslu, Škorpija je ljubomorna, a šta čeka vas?
19:32 Ispovesti Moja sestra je svoju bebu dala meni: Odgajala sam je 5 godina kao ćerku, onda se ona vratila i tražila je nazad!