11:00 Poznati Potresna životna PRIČA Mine Lazarević: Pored toga što je bila ZLOSTAVLJANA, ona se borila i sa teškom bolešću
11:45 Poznati Ona je bila SUPARNICA Silvane Armenulić koju je pevačica pretukla: Fatalna Beograđanka s kojom je teniser imao AFERU tri godine
11:09 Poznati Tajna stara 25 godina otkrivena tokom SUĐENJA za njeno ubistvo: Priča o slavnoj glumici kojoj je sin zabio nož u leđa
18:00 Poznati Terezu Kesoviju život nije mazio: Majka joj umrla kad je rodila, onda su se tragedije samo nizale
19:30 Ispovesti Bila je jedna od najlepših MISICA a onda joj se usledio PAKAO: Prisilno je udali za duplo STARIJEG čoveka koji joj je preneo ovu BOLEST
17:35 Porodica Pronašao je dve bebe u SMEĆU i doneo ih kući: Kada ih je njegova žene ugledala primetila je nešto STRAŠNO na njima!
18:40 Ispovesti Tragična priča devojke sa fotografije: Svi su bili ZABRINUTI zbog čudnog odnosa sa OCEM, a onda je umrla na najjeziviji način
15:30 Ispovesti Klasična SRPSKA DRESIRANA keva, ćale ALKOS, a za sebe sam mislio da sam ČUDOVIŠTE: Ovo je ispovest gej muškaraca, a njegova priča je potresla Balkan!
20:30 Poznati Nakon rata u Bosni završio je u LUDNICI: Život ga nije MAZIO, ovo je potresna priča poznatog glumca iz "Nečiste krvi"!
13:49 Poznati Teška životna priča SRPSKOG velikana Đuze Stojiljkovića: Živeo je u TROŠNOJ kući, bos pešačio od Niša do Beograda i preminuo u NAJGORIM mukama!
11:34 Poznati ŽIVOT KAO IZ PAKLA Popularna GLUMICA imala je 14 dece, od koje su troje tragično nastradali, a ĆERKA joj zabila nož u leđa - "Zatekla sam ih na gomili"
17:35 Poznati Silovana je sa samo 17 godina, bivši muž hteo da je PRODA Arapima: Jeziva ispovest poznate glumice ne ostavlja ravnodušnim!
18:58 Porodica Mislite da vas vara? Muškarci u ovim godinama su najviše skloni neverstvu, jednoj stvari ne mogu da odole
18:29 Poznati Bili su par iz snova: Zoi Kravic i zgodni glumac raskinuli nakon 3 godine, sve su mogli, ali ovo nikako
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak