09:15 Zdravlje Posolite vodu: Ovaj dodatak može poboljšati hidrataciju tokom vrelih dana, ali jedna grupa ljudi treba da ga izbegava
17:51 Dom i saveti Može li fluor u vodi oštetiti razvoj mozga kod dece? Američka odluka podigla uzbunu, roditelji u panici
09:02 Lepota i Moda Hidrira bolje od kreme: Ova hrana treba da se nađe na vašem jelovniku što pre, lice će momentalno da zablista
10:02 Zdravlje Jetra kaže ,,hvala": Zelena tečnost pomaže pri uklanjanju toksina, žene kažu da su prednosti fenomenalne
17:53 Zdravlje Lepo će vas osvežiti: Pre nego što popijete vodu, u čašu stavite ovo voćku, pravo okrepljenje tokom vrućine
13:03 Zdravlje Voda nije najzdravije piće? Doktor otkriva u kom slučaju je treba izbegavati, jedna stvar može biti problematična
16:50 Dom i saveti Ubica iz čaše vode: Leti svi rade ovo – a bubrezi stradaju bez upozorenja, spas dolazi iz tegle
13:40 Dom i saveti Pazite gde držite vodu u kući: Na jednom mestu privlači bedu i nevolje, kažu feng šui stručnjaci
10:24 Zdravlje Koliko treba piti vode dnevno? Ako osećate ove simptome, garantovano ne unosite dovoljno tečnosti
13:19 Zdravlje Voda ne sme da se pije stojeći: Nikako to ne radite, štetno je za zdravlje, evo kako je pravilno
12:45 Dom i saveti Pio je tri litre vode dnevno tokom mesec dana i primetio drastične promene: 'Nisam osećao maglu u glavi'
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac