17:07 Dom i saveti "Moji drveni podovi iz 1919. nikad nisu bolje izgledali": Ni slučajno više sirće, jer zbog ovog sastojka iz kuhinje se mnogo bolje cakle, prašina doslovno beži
16:06 Dom i saveti Svekrva mi je pokazala kako da očistim parket, a da ga ne uništim: Kuća blista i prelepo miriše, sve zbog ove smese
13:08 Ispovesti Renovirali smo kuću i ispod parketa pronašli pisma stara 100 godina: Otkrili smo porodičnu tajnu koja nikada nije smela da ispliva!
11:51 Dom i saveti Svekrva mi je pokazala kako da očistim parket, a da ga ne uništim: Kuća blista i prelepo miriše, sve zbog ove smese
18:30 Dom i saveti Ne bacajte izgreban nameštaj: Vratite mu lepotu na 6 načina, maltene sve sastojke imate kod kuće
16:27 Ispovesti Kupili kuću, a ispod tepiha ih je čekao pravi "džekpot": Zanemeli su od sreće kad su videli šta su našli
12:00 Dom i saveti Parket je sav izgreban? Ne treba vam majstor, prebrišite ga ovim sredstvom i zablistaće kao nov!
14:44 Dom i saveti Svekrva mi je pokazala kako da očistim parket, a da ga ne uništim: Kuća blista i prelepo miriše, sve zbog ove smese
09:55 Dom i saveti Parket će da zablista: Obrišite ga domaćim sredstvom koje će ga očistiti, a kuća će lepo mirisati
09:18 Dom i saveti Ne trošite pare na hoblovanje: Izgrebani parket će biti kao nov ako ga prebrišete ovim što sigurno imate u kući
10:58 Dom i saveti Svekrva mi je pokazala kako da očistim parket, a da ga ne uništim: Kuća blista i prelepo miriše, sve zbog ove smese
16:04 Dom i saveti Srbi masovno stavljaju gumicu oko ovog dugmeta na šporetu: Kada čujete zašto, odmah ćete uraditi isto
15:41 Dom i saveti Dvorište vam je požutelo: Stručnjaci otkrili kako da spasete travnjak tokom paklenih vrućina
15:15 Horoskop Vikend horoskop:Vodoliji promene nabolje, Škorpije idu na lepo putovanje, a evo ko ulazi u ljubavnu avanturu
14:53 Poznati Razvela je Klunija – od Holivuda: Amal progovorila o deci, braku i luksuznom životu u Provansi
14:27 Porodica Ova rečenica je početak kraja svakog braka: Deluje bezazleno, ali ako je izgovarate često, na korak ste od razvoda
13:54 Lepota i Moda Najlepše haljine za punije žene: Poznata lepotica se ugojila, obožava ove modele, briga je za višak, puca od samopouzdanja