14:54 Poznati „Sad može i oluja da me odnese“: Voditeljka izveštavala o uraganu u oskudnoj odeći, muškarci odlepili, ona postala hit na internetu!
12:37 Ispovesti Danijela preživela uragan Milton: "Vetar ruši kuće, nema struje, ne znam da li mi je porodica još uvek živa"
19:50 Porodica Ovog oca čak ni uragan nije sprečio da dođe na ćerkinu svadbu: Pešačio 50 km kako bi ispratio svoju mezimicu
10:14 Porodica Lola je svojoj ćerki dala uobičajeno IME: Ni u snu nije mogla da PRETPOSTAVI da će ljudi izvrnuti značenje i da će ih podsećati na nešto UŽASNO
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar
21:00 Lepota i Moda Izbacila obline da svi vide: Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku
20:28 Dom i saveti Anini peškiri su mekani kao paperje: Tajna je u sastojku koji dodaje u mašinu, promena je neverovatna
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. decembar: Jarčevi eksplodiraju od sreće, Ovnovi će se posvađati sa partnerom