14:54 Poznati „Sad može i oluja da me odnese“: Voditeljka izveštavala o uraganu u oskudnoj odeći, muškarci odlepili, ona postala hit na internetu!
12:37 Ispovesti Danijela preživela uragan Milton: "Vetar ruši kuće, nema struje, ne znam da li mi je porodica još uvek živa"
19:50 Porodica Ovog oca čak ni uragan nije sprečio da dođe na ćerkinu svadbu: Pešačio 50 km kako bi ispratio svoju mezimicu
10:14 Porodica Lola je svojoj ćerki dala uobičajeno IME: Ni u snu nije mogla da PRETPOSTAVI da će ljudi izvrnuti značenje i da će ih podsećati na nešto UŽASNO
12:05 Dom i saveti Spavate li sa uključenim grejanjem? Ovo je optimalna temperatura, sve preko toga šteti i pojačava prehladu
11:45 Dom i saveti Grešite ako kivi jedete bez kore: Kad čujete objašnjenje stručnjaka više je nećete bacati u smeće
11:22 Lepota i Moda ,,Ja sam ikonično smeće": Pevačica izgleda kao da je pobegla sa deponije, a tek kada vidite šta joj izlazi iz usta
10:55 Zdravlje Šta je Non-Hočkinov limfom od koga boluje poznati glumac? Ovo su simptomi bolesti koju je presudno na vreme prepoznati
10:07 Zdravlje Smiruje telo i mozak: Ova vrsta šetnje je najbolja za one koji ne mogu da se odvoje od telefona, uverite se i sami