12:40 Porodica Makron "popio" šamar, svet se smeje – a Vedrana Rudan pita: Gde ste sad borkinje protiv nasilja? Licemerke šta se desilo...
11:30 Porodica MAMAAAAAAAAAAAA…Majčin glas nas nervira, dok ne postane tišina koja boli, Vedrana Rudan, iskreno do koske
11:09 Zdravlje Vedrana Rudan predala sve za eutanaziju, i prihvatili je: Šta se dešava kada je smrt jedini izlaz?
14:05 Ispovesti "Otišao si s onom kravom, mlađa je od nas 50 godina": Vedrana Rudan brutalno iskreno o bivšem mužu
10:35 Ispovesti "Znam da umirem...": Vedrani Rudan opaka bolest otvorila oči, ‘Ovo mi briše strah od smrti’
10:15 Ispovesti Kupila sam sebi prsten za rođendan, ... ne znam da li ću ga dočekati: Vedrana Rudan otkrila kako se bori s rakom
17:03 Ispovesti Šokantna ispovest Vedrane Rudan: Prvi muž bio je monstrum, "prebije me, pa donosi cveće"
09:02 Zdravlje 5 znakova bolesti koju ima Vedrana Rudan: Jedan se pojavljuje u kasnim fazama i zahteva hitnu INTERVENCIJU
15:22 Porodica Oglasio se sin Vedrane Rudan: Napokon je shvatila svoju pravu vrednost, ali meni ništa nije smešno
12:38 Ispovesti "Pobrinula sam se za tabletu koja će me ubiti": Vedrana Rudan o borbi sa rakom, “prestajem da pišem”
16:50 Ispovesti Vedrana Rudan bez dlake na jeziku: "Posvetiš život detetu, a ono tebi jedva jedan dan"
22:01 Poznati Iskru hteli da unište na početku karijere, a sada se "jedu" od muke: Živi kao kraljica, leži na milionima i briga je apsolutno za sve!
21:30 Ispovesti Aleksandru upozorili da će je izbaciti sa posla: "Kolega me je prijavio zbog oblačenja, a ja obučena skroz, da li je ovo vama neprikladno?"
20:40 Dom i saveti Rodiće duplo više: Sipajte 1 kašiku ove tečnosti oko paradajza, plodovi će biti krupni i sočni
20:14 Porodica Jednojajčani blizanci proslavili 100. rođendan: Samo jednu poruku su imali za mlađe generacije
19:46 Poznati Ovako izgleda jedini biološki sin Breda Pita i Anđeline Džoli: Godinama ga niko nije video, a sada je viđen sa njom na ulici!