14:43 Ispovesti Heroina u uniformi: Policajka pronašla bebu koja 48 sati nije ništa jela i podojila je
09:51 Ispovesti U dnevniku svog sina pročitala je jezivu poruku: Momentalno ga je prijavila policiji i uopšte se ne kaje
18:09 Porodica Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju
19:30 Porodica Žena pozvala POLICIJU i naručila PICU: "Znao sam da nešto nije u redu, odmah sam poslao PATROLU na adresu"
22:00 Dom i saveti Ona tvrdi da je KOMŠINICA iz PAKLA: "Osećam se užasno, zvali su POLICIJU zbog mene"
14:30 Porodica Ovo je i roditelje šokiralo: Nakon što nije mogla da SMIRI dete, vaspitačica se odlučila za NEOBIČAN potez
14:13 Ispovesti "Nisam se ni sekunde dvoumila": Nije ni slutila šta će da usledi, nakon što je PODOJILA neuhranjeno dete, usledio je ŠOK
19:30 Ispovesti "Treba mi pomoć, on je u mojoj kući": Žena iz Kanade greškom alarmirala policiju u Velikoj Britaniji, a onda je nastala DRAMA
15:40 Ispovesti Išla po KOMŠILUKU da se hvali zločinom: Zadavila je, telo zakopala u ŠUMI, a zatim učestvovala u POTRAZI, JEZIVI detalji istrage!
18:19 Dom i saveti Da li znate zašto POLICAJAC PRVO PIPNE AUTO kada vas zaustavi? Malo ko zna za ovaj GENIJALAN RAZLOG!
10:16 Dom i saveti Savetuje se VOZAČIMA da budu na oprezu: Možete da budete POZITIVNI na "droga testu" ako konzumirate OVE namirnice!
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak
16:24 Poznati Zvezdu iz hit serije opljačkali na Noć veštica: Glumica imala posebnu poruku za lopove, a evo šta se desilo
15:50 Poznati Borio se sa teškim porokom i nije imao sreće u ljubavi: Evo kako danas izgleda poznati lepotan iz "Plave lagune", godine učinile svoje
15:26 Dom i saveti Smrdi vam iz frižidera? Evo kako da se rešite neprijatnih mirisa pomoću samo jedne stvari
14:58 Poznati Batler princeze Dajane otkrio strašnu istinu: Ovim potezom je Mohamed Fajed dao do znanja da mu nije bilo stalo do nje