Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : prođaj

"Plakala sam i ČUPALA KOSU": Kajli Džener je pričala o NAJBOLNIJEM iskustvu u životu, nakon porođaja je prolazila kroz PAKAO
10:10 Poznati

"Plakala sam i ČUPALA KOSU": Kajli Džener je pričala o NAJBOLNIJEM iskustvu u životu, nakon porođaja je prolazila kroz PAKAO

"Dok su svi iz porodilišta iznosili decu, ja sam izašla praznih ruku": Bolna ISPOVEST, poznate šminkerke koja je izgubila blizance
10:23 Poznati

"Dok su svi iz porodilišta iznosili decu, ja sam izašla praznih ruku": Bolna ISPOVEST, poznate šminkerke koja je izgubila blizance

most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

marija
18:41 Dom i saveti

Čime se greju u gradu gde je 71 stepen ispod nule? Marija je objasnila da koriste dve opcije kako bi im kuće bile tople

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

cveće
13:15 Dom i saveti

Oporavite uvelo cveće: Poprskajte ga ovim rastvorom, oživeće za nekoliko dana!

struja
12:04 Dom i saveti

"Gutaju struju" nenormalno, ova 4 uređaja pravi su pakao za novčanik: Evo kako ih treba koristiti da biste prepolovili račune

semenke papaje
09:15 Dom i saveti

Iznenađujući efekat semenki: Neverovatno deluje na jetru, bubrege i probavu – čak su i lekari iznenađeni

banane
08:50 Dom i saveti

Da li samo oljuštite bananu pre jela? Pravite veliku grešku, evo kako se pravilno jede

Shutterstock
08:25 Dom i saveti

Staklo blista bez trunke muke: 1 sastojak iz kuhinje pere prozore bolje od sirćeta, ne treba vam ni krpa

watch-icon

Preporučujemo

horoskop
14:01 Horoskop

Horoskop za sezonu Blizanaca 2025: Jarac upoznaje srodnu dušu, Vodoliji nova faza u karijeri, Vaga ostvaruje snove

Dženifer
13:37 Lepota i Moda

Haljine na preklop su hit leta: Srpkinje već pojurile da nabave komad za sebe, rasprodaju se brzinom svetlosti

cveće
13:15 Dom i saveti

Oporavite uvelo cveće: Poprskajte ga ovim rastvorom, oživeće za nekoliko dana!

horoskop
12:51 Ispovesti

Hrvatica povela porodicu na slavu kod dečka u Beograd: Niko nije slutio šta njen otac sprema

grašak
12:28 Porodica

Napravite zapršku bez brašna: Zgusnite jelo uz 1 zdrav sastojak, biće mnogo ukusnije!

struja
12:04 Dom i saveti

"Gutaju struju" nenormalno, ova 4 uređaja pravi su pakao za novčanik: Evo kako ih treba koristiti da biste prepolovili račune

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.