21:28 Dom i saveti Običaji za Uskrs od Subotice do Kosovske Mitrovice? Šta je kumačanje, šta su peraške, a evo i gde se čuvarkuća baca u vodu?
09:26 Porodica Stari srpski običaj na Veliki petak: Evo zašto danas treba da izbegavamo ribu i viljušku
08:55 Porodica Cvet koji danas dobijete otkriva sudbinu: Ako jutros na Cveti prvo uradite ovo, želja će vam se ispuniti
16:02 Ispovesti Odbila sam da krstim dete najboljoj drugarici: Kad čujete šta je razlog, možda ćete me i razumeti
08:30 Porodica Danas je Sveti Jovan: Evo šta na ovaj praznik vernici nikako ne bi smeli da jedu i piju
21:34 Dom i saveti Veruje se da na drugi dan Božića obavezno morate uraditi ovo: Samo jednu stvar ne smete ni-ka-ko!
15:11 Dom i saveti Pokidala vam se BROJANICA? Ovaj običaj morate da ispoštujete da ne biste prizvali NESREĆU
08:03 Porodica Danas je Sveti Luka: Obavezno pogledajte u nebo, ako primetite jednu stvar, to govori nešto važno
08:25 Dom i saveti Sutra je najveći praznik žena i dece: Veruje se da na Veliku Gospojinu ovo nikako ne smemo da radimo
17:37 Dom i saveti Danas je prestupni dan: Narodno verovanje kaže da donosi nesreću, a ženama je ovo strogo zabranjeno
08:45 Dom i saveti Kako se Nova godina slavi u svetu? Evo zašto Norvežani stavljaju jedan badem u sutlijaš, a Holanđani jedu krofne
12:14 Dom i saveti Deset bizarnih običaja za doček Nove godine: Širom sveta se veruje da privlače sreću i blagostanje
22:00 Horoskop Novčana kiša pljušti: Rođene u ova 3 znaka čeka ogroman finansijski priliv u četvrtak, 29. maja, imaće pune ruke para
21:30 Porodica Dete za desetku: Ako mu stalno govorite ovih 6 rečenica, od njega ćete stvoriti velikog čoveka
21:01 Lepota i Moda Ovaj šorc vole sve Srpkinje: Lagan, prijatan, boja je prava letnja, a detalj na prednjem delu će vas oduševiti
20:32 Ispovesti Ćerka me je ,,šutnula": Usvojila sam je i čuvala čitav život, a ona mi sad ovako vraća
20:17 Poznati Stigla prinova! Pevačica koju je zlostavljao Pi Didi rodila treće dete, evo kog je pola
20:00 Poznati Izabrani novi glumci: Evo ko će glumiti Harija, Rona i Hermionu u seriji o omiljenom čarobnjaku u Srbiji