21:55 Lepota i Moda Pored Tee Tairović sličan kostim nosila Milica Pavlović i ne samo ona... Kojoj pevačici najbolje stoji kristalni kombinezon?
10:17 Poznati Hajdi Klum potvrdila titulu kraljice Noći veštica: Deset osoba joj trebalo za kostim, a tek da vidite njenog muža
10:53 Poznati Hajdi Klum obožava Noć veštica: Prošle godine je bila džinovski crv, sada kostim krije na misterioznoj lokaciji i najavljuje spektakl
22:37 Ispovesti Šutnuo me samo zbog KOSTIMA? "Ja sam sebi izgledala SJAJNO, a on mi sasuo u lice da sam NEPRISTOJNA"
15:00 Poznati Glumica godinama zaredom ima NAJMOĆNIJE kostime za Noć veštica: Ako je PREPOZNATE vi imate "oko sokolovo"
10:02 Poznati Kakva BAKA, takav UNUK: Oblače se isto, sjajno se zabavljaju, prate ih milioni na društvenim mrežama i potpuno su NEODOLJIVI
20:40 Poznati Anin život je kao FILM: Spaljena je u kostimu umirućeg LABUDA, otac je dobio sa svojom SLUŽAVKOM, ali joj je nakon toga napravio PAKAO od života
21:59 Dom i saveti Evo kada treba orezati suve cvetove hortenzija: Jako je važno da pogodite pravo vreme, posle toga će da rastu kao iz vode
21:27 Horoskop Bežite od njih glavom bez obzira: U ovom znaku se rađaju najgori prijatelji i prijateljice
20:59 Poznati Ko je muškarac sa kojim Anja Mit čeka dete? Misteriozni partner živi daleko od očiju javnosti, u mladosti se borio za život
20:26 Dom i saveti Ako ovo dodate, ukus će biti kao u najboljim restoranima: Samo jedan sastojak stavite u pljeskavice i više ih nikada nećete praviti bez njega
19:59 Poznati Oni su cirkus živi: Evo kojim nadimkom Donald Tramp zove Melaniju, da l' je ovo blam ili znak ljubavi?
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 8. jul: Ovnovi će doživeti neočekivani zaokret, Lavovima stižu važne vesti