21:55 Lepota i Moda Pored Tee Tairović sličan kostim nosila Milica Pavlović i ne samo ona... Kojoj pevačici najbolje stoji kristalni kombinezon?
10:17 Poznati Hajdi Klum potvrdila titulu kraljice Noći veštica: Deset osoba joj trebalo za kostim, a tek da vidite njenog muža
10:53 Poznati Hajdi Klum obožava Noć veštica: Prošle godine je bila džinovski crv, sada kostim krije na misterioznoj lokaciji i najavljuje spektakl
22:37 Ispovesti Šutnuo me samo zbog KOSTIMA? "Ja sam sebi izgledala SJAJNO, a on mi sasuo u lice da sam NEPRISTOJNA"
15:00 Poznati Glumica godinama zaredom ima NAJMOĆNIJE kostime za Noć veštica: Ako je PREPOZNATE vi imate "oko sokolovo"
10:02 Poznati Kakva BAKA, takav UNUK: Oblače se isto, sjajno se zabavljaju, prate ih milioni na društvenim mrežama i potpuno su NEODOLJIVI
20:40 Poznati Anin život je kao FILM: Spaljena je u kostimu umirućeg LABUDA, otac je dobio sa svojom SLUŽAVKOM, ali joj je nakon toga napravio PAKAO od života
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojom i dobićete ludilo rezultate
21:32 Ispovesti Zaprepastio se kada je video šta mu je u dvorištu: Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi