Hajdi Klum potvrdila titulu kraljice Noći veštica: Deset osoba joj trebalo za kostim, a tek da vidite njenog muža

Olja Jelić Vesti 01.11.2023 10:17 0

Hajdi Klum već godinama unazad poznata je kao kraljica Noći veštica zbog pažnje koju posvećuje svojim maskama, a ove godine pojavila se u složenom kostimu pauna.

Hajdi Klum

Profimedia

Hajdi Klum već godinama unazad poznata je kao kraljica Noći veštica zbog pažnje koju posvećuje svojim maskama, a ove godine pojavila se u složenom kostimu pauna.

Slavna manekenka nije razočarala svojim kostimom za Noć veštica, a na svojoj 22. godišnjoj "Heidiween" proslavi održanoj u Njujorku pojavila se kao paun.

Manekenka je nosila složeni kostim koji je pored nje sačinjavalo ukupno deset ljudi. Njen deo kostima sastojao se od uskog plavog baršunastog bodija i maske za lice sa žutim kljunom dok joj je na vrhu glave bio je pernati ukras.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Stajala je na vrhu slično obučenog člana njene pratnje, što je činilo donju polovinu dramatičnog izgleda. Iza nje, formirajući veličanstveni rep njenog kostima, pozicionirano je bilo nekoliko gipkih figura u zelenim bodijima sa paunovim pegama. Na leđima su im bila raširena krila koja su odgovarala njihovim zelenim kostimima.

Hajdi su se pridružili i njen suprug Tom Kaulitz, koji je bio obučen kao veliko belo jaje, i ćerka Leni Klum, koja je pokazala svoju neverovatnu figuru u pink odevnoj kombinaciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

 

Dok je pozirala za fotografije nemačka manekenka je urnebesno poljubila svog supruga u kostimu jajeta.

Hajdi Klum nosi titulu kraljice transformacija, a neka od njenih legendarnih izdanja uključuju vukodlaka iz pesme Michaela Jacksona "Thriller", maskiranje sa suprugom u Fionu i Šreka, a posebno je oduševila 2015. godine kada se prerušila u Diznijevu Džesiku Rebit, zbog neverovatne sličnosti sa likom.

 

@najzena.rs Pitali smo veštačku inteligenciju ko su najlepše žene u Srbiji 🙂 Jedno ime baš i nismo očekivali, a nas zanima da li se vi slažete sa izborom? 🙂 #najžena #žena #veštačkainteligencija #srbija #fypシ #fyp ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading