20:50 Lepota i Moda Holivudski zubi nisu više u trendu: Šarlot Le Bon je postala simbol nesavršenog osmeha
21:25 Zdravlje Zubarka objasnila od čega zubi požute: Evo zašto nemate blistav osmeh i kako da sprečite promenu boje
08:20 Zdravlje Pripazite, ovu grešku kod pranja zuba svi pravimo: Stomatološkinja upozorila da moramo voditi računa o ovome
10:24 Zdravlje Zovu ga "tihi ubica", ali ga mogu uočiti i stomatolozi: Teško ćete sami videti upozoravajuće znakove, ali evo kako u ustima može da se vidi problem sa holesterolom
15:58 Ispovesti Momak nije oprao zube čak 20 godina! Evo šta je zubar video kada je otišao na pregled
20:50 Poznati „Srećna sam što sam živa“: Drama bogate naslednice Petre Eklston, zbog greške zubara doživela horor
08:00 Zdravlje Ovu GREŠKU svi prave, a ona nam OŠTEĆUJE zube: U ovom slučaju nikako ne smete da ih perete NAKON jela!
11:27 Porodica "ZNAM kada ste TRUDNI pre nego što sami saznate": Stomatološkinja otkrila kako ZUBARI znaju da ste u DRUGOM stanju pre svih simptoma
20:00 Poznati Bio je najpopularniji dečak na svetu, pa nestao: Evo kako danas izgleda najslađe dete iz filmova 90-ih
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 12. maj: Rakovi će biti emotivno osetljivi, kod Devica sve u najboljem redu
19:01 Zdravlje Ovu bolest zovu i tihi ubica, simptome retko ko na vreme primeti: 250.000 života se ugasi za godinu dana, obratite pažnju na ovo
18:31 Lepota i Moda Boja kose za kojom su odlepile Srpkinje: Najbolje stoji na kratkoj kosi, odlično se kombinuje sa bobom
17:59 Horoskop Potroši više struje nego priprema 70 šoljica kafe: Ovo dugme na pegli nenormalno nabija račune, a svi ga koriste
17:29 Horoskop Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja: Kod Ovnova finansije stabilne, dok kod Devica na polju novca — klimavo