18:57 Porodica "Od mene nijednu, a od tate može sve": Koje 3 osobine biste voleli da vaše dete nasledi od vas?
12:25 Horoskop Dan u nedelji kad smo rođeni je jako važan: Otkriva skrivenu naše ličnosti i određuje sudbinu
21:03 Horoskop Kakvi su ljudi rođeni 13. u mesecu? Kažu da su dobri prijatelji, uspešni u jednom polju, a tek kad čujete kakav im je ljubavni život
13:31 Porodica Deca rođena u oktobru su posebna: Naučno istraživanje pokazalo zašto su ona uspešnija od drugih
16:03 Porodica Osim bolje očiju ili visine, dete od vas može da nasledi i osećanja: Vodite računa o tome, učite ga kako da kontroliše bes i ljubomoru
13:40 Horoskop Ženu u ovom horoskopskom znaku niko ne može da odbije: Privlači pažnju, za sve ostale je fatalna
20:30 Porodica Ove karakteristike imaju žene lideri: Samo dame sa ovakvim osobinama mogu da vode velike korporacije
17:30 Porodica Ruke i PRSTI otkrivaju koja vam je DOMINANTNA osobina: Rešite TEST od samo ČETIRI pitanja i saznajte
16:30 Lepota i Moda Da li ste MEĐU NJIMA? Ovih DESET OSOBINA poseduju samo fatalne žene, na njih padaju i NAJTVRĐI muškarci
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši