17:49 Ispovesti Sara je bila žrtva manijaka na Fejsbuku: "Dobila sam jezivu poruku, a onda je pravi pakao tek počeo"
16:29 Poznati Nakon venčanja sačekao ih je pakao: Slavna pevačica i njen suprug meta uznemiravanja, a evo o čemu se radi
14:40 Ispovesti Konobarica dobila 1.000 dolara bakšiša, ali ŽIVOT joj se zgadio kada je pročitala poruku napisanu na RAČUNU
12:15 Porodica Marija iz Užica naučila španski i upoznala ljubav svog života: Federiko se zbog nje preselio iz Meksika
11:52 Zdravlje Za mozak i creva: Piće koje su obožavali naši preci vrhunski deluje na organizam, evo kako da ga napravite sami
11:28 Dom i saveti Zaboravljeni trik naših baka ponovo je oživeo: Uz pomoć ovoga su imale najlepše cveće u komšiluku, dodavale su jednu namirnicu, i ne, nisu nikakve hemikalije
11:03 Zdravlje Jednu namirnicu nikako ne jedite na prazan stomak: Može izazvati čir! Svi je volimo, a smrt je za želudac
10:42 Poznati Prati me do kuće, a ja ga ne poznajem!": Ovako je Pele osvojio Olgu – sve je počelo kao scena iz trilera, a završilo venčanjem na moru