15:30 Poznati "Napravio je DETE drugoj dok je bio sa mnom u VEZI:" Saznala je ISTINA ali se ipak odlučila na OVAJ korak i sve stavila na razmišljanje!
20:00 Porodica Ona je 11 godina ODBIJALA odnose sa mužem, a onda je OTKRIO šta radi svake noći kada on ZASPI
14:10 Ispovesti Hteo da je oženi pa pred SVADBU saznao za njenu IZDAJU: "Nikad više neću moći da verujem ženama, IZNEVERN SAM"
16:00 Zdravlje Svako mora da se KLONI ovakvih LJUDI, prvi će vas IZDATI: Ova priča otkriva TAJNU životne mudrosti i svako može da je primeni
22:30 Porodica Ako sumnjate da vas partner VARA dobro ga pogledajte: OVE stvari otkrivaju PREVARU bolje nego išta!
17:45 Horoskop Ovo su DVA najnevernija horoskopska znaka: PREVARIĆE kad god im se ukaže prilika iako tvrde DRUGAČIJE
22:00 Ispovesti Htela da proveri DEČKA da li je vara, pa doživela ŠOK: Tvrdi da je ovo GORE od svake IZDAJE
14:53 Horoskop Ovo su najveće IZDAJICE u horoskopu: Ne poveravajte im se NI U LUDILU, izdaće vas dok ste rekli ''KEKS''
18:15 Porodica Muškarci otkrivaju zašto VARAJU svoje ŽENE: Mnogo volim svoju suprugu i osećam se užasno što sam imao ovu AFERU
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak
16:24 Poznati Zvezdu iz hit serije opljačkali na Noć veštica: Glumica imala posebnu poruku za lopove, a evo šta se desilo
15:50 Poznati Borio se sa teškim porokom i nije imao sreće u ljubavi: Evo kako danas izgleda poznati lepotan iz "Plave lagune", godine učinile svoje