18:00 Lepota i Moda Ima rutinu koja joj pomaže, nije samo botoks: Šta Adrijana Lima jede da bi joj koža izgledala zdravo i mladoliko?
16:49 Poznati Udala se bivša srpska snajka, sa svima podelila vesti: Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju
21:23 Poznati Jedni kažu da je naslednica bivše srpske snajke, a neki tvrde da je lepša: Koja manekenka preti da smeni Adrijanu Limu sa mesta najfatalnije žene na svetu?
21:20 Poznati Ama nijedno dete ne liči na nju, ni najmlađi sin: Adrijana Lima objavila fotografiju svog mezimca, svi se istopili od slatkoće
12:17 Poznati Govorili da je zapuštena, da ne liči na sebe: Adrijana Lima je sada svima zapušila usta, evo kako je vratila manekensku liniju
17:01 Lepota i Moda "Šta se dešava sa usnama Adrijane Lime?": Slavna lepotica ponovo privukla pažnju na crvenom tepihu
16:02 Poznati Adrijana Lima pokazala ćerke: Mlađa je identična Marku Jariću, dok starija liči na mamu
11:10 Poznati Adrijana Lima ponovo glavna tema svetskih medija: Bivša srpska snajka očitala lekciju dežurnim kritičarima
16:21 Poznati U trenerci i bez šminke: Adrijana Lima uhvaćena u potpuno opuštenom izdanju i prava je lepotica!
21:27 Poznati Osuđivali je zbig viška kilograma i botoksa: Adrijana Lima pokazala svoje pravo lice, fanovi oduševljeni njenom lepotom
21:40 Poznati Komentari da preteruje sa fotošopom se samo nižu: Izgled Adrijane Lime ne prestaje da se komentariše, slavna Brazilka na meti kritika
09:02 Horoskop Zaslužili ste nagrade: Subota, 19. april je dan kada će 4 horoskopska znaka dobiti ono što dugo očekuju, miljenici su univerzuma
08:32 Ispovesti Zatekla sam muža sa prijateljicom: Smislila sam opasan plan kako da im se osvetim, ispalo je bolje nego što sam očekivala
22:05 Horoskop Za njih su godine samo broj, sve dok ima hemije: Četiri astro znaka koji važe za najveće zavodnike
21:40 Lepota i Moda Anđeoska lepota, a brutalno isklesano telo: Plava lepotica svu svoju raskoš istakla u beloj čipki
21:10 Lepota i Moda Tri modne greške koje dodaju 10 godina: Žene starije od 50 moraju da vode računa o ovome
20:40 Ispovesti "Sestro, nećeš se ti usrećiti pored njega": Mladoženja priredio šok scenu, mladi savetuju da pobegne dok nije prekasno!