Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Dodaj kao željeni izvor na google pretrazi
Tema: kupovina
Shutterstock
Saveti
Ma kakvo bre kuckanje, očas posla možete kupiti zelenu: Evo kako da prepoznate zrelu lubenicu na pijaci
22.06.2026. 21:32
|
0
Foto: Shutterstock | shutterstock
Troše kao da sutra ne postoji
Troše kao da sutra ne postoji! Ova 4 znaka više voli šoping nego hleba da jedu!
09.05.2026. 20:53
|
0
Foto: Shutterstock | Šaterstok
Ovako nećete omašiti
Stalno kupujete pogrešne bruseve? Evo kako da uvek izaberete pravu veličinu - bez probe u radnji
04.03.2026. 10:02
|
0
Samo bacate pare: Bivši radnik supermarketa ukazao na 5 grešaka koje svi prave prilikom odlaska u prodavnicu
12.04.2025. 12:06
|
0
Pronašli smo vodič za najbolji odabir farmerki? Evo kojem obliku tela stoje zvoncare, a kojem uske
28.03.2025. 08:26
|
0
Shutterstock | Shutterstock
Namirnice koje nutricionistkinja sa Harvarda nikada ne kupuje: Mogu izazvati nagli skok šećera u krvi i osećaj gladi
09.09.2024. 20:45
|
0
Kako uštedeti pri kupovini namirnica? Metoda "6 prema 1" kao iz raja da je izašla, značajno će smanjiti vaše troškove!
24.01.2024. 18:14
|
1
Kupovina koja je za minut razbesnela žene u Srbiji: Ogromni redovi, gužve i stampedo u radnjama su slika i ovog "Crnog petka"
24.11.2023. 12:53
|
0
Profimedia | Profimedia
Zašto je Birkin torba toliko posebna? Osim što košta 40.000 evra, da biste je kupili, morate da ispoštujete sumanuta pravila
17.07.2023. 11:49
|
0
Printscreen/TikTok | Printscreen/TikTok
Kad žena muža pošalje u kupovinu mora sve da mu "nacrta": A ova gospođa je "prešla igricu"
05.06.2023. 15:32
|
0
printscreen/Tviter | printscreen/Tviter
Ljubica iz Novog Sada je otišla da kupi jaknu, a izašla UVREĐENA: "Mislili su da nemam para, nisam dobila ni DOBAR DAN"
15.03.2023. 12:47
|
0
Printscreen/Instagram/CPR Kids | Printscreen/Instagram/CPR Kids
Majka upozorava sve RODITELJE: Ne stavljajte dete u KOLICA za kupovinu, zbog njih joj je ĆERKA završila na operaciji mozga
16.02.2023. 20:00
|
0
NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock/ Printscreen | NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock/ Printscreen
"Moja kuma ispod KREVETA, tamo je magacin": Žene u Srbiji otkrile da li od muža KRIJU STVARI koje su kupile, odgovori su nas slatko nasmejali
23.12.2022. 15:31
|
0
NajŽena/ Ilustracija | NajŽena/ Ilustracija
Kupovina koja je za MINUT RAZBESNELA žene u Srbiji: Ogromni REDOVI i stampedo u radnjama su SLIKA ovog CRNOG petka
25.11.2022. 13:50
|
0
Printscreen/Youtube | Printscreen/Youtube
Ima 12 GODINA I nosi samo FIRMIRANE stvari: Roditelji joj nemaju ni za TEPIH, ali MAJKA ima objašnjenje!
04.11.2022. 09:45
|
0
KAKO DO SUBVENCIJE DRŽAVE ZA KUPOVINU PRVOG STANA?
01.11.2022. 13:16
|
0
Bivša PRODAVAČICA otkrila jezive TAJNE iz butika: Kada vidite ŠTA su radile, UVEK ćete prati ODEĆU nakon što je kupite
03.08.2022. 12:45
|
1
Printscreen/Youtube | Printscreen/Youtube
NE NASEDAJTE: Ovo su trikovi prodavaca kojima vas navode da potrošite MNOGO VIŠE NOVCA, nego što ste planirali!
22.06.2022. 15:36
|
0
Printscreen/TikTok | Printscreen/TikTok
Našla je VENČANICU u prodavnici polovne odeće, a kada vidite koliko je PLATILA, šokiraćete se!
20.04.2022. 12:51
|
0
Stručnjaci stali na put LAŽNIM informacijama: Evo šta zapravo znače KVADRATIĆI na pasti za zube, nije presudno za zdravlje
16.03.2022. 15:30
|
0
1
2
...
Najnovije
Najčitanije
6min
Tragičan kraj sina Sindi Kraford: Poslednje pojavljivanje s porodicom slama srca
23min
"Sram te bilo, kakva si ti majka?" Gostima se smučio život kada su videli čime je mama premazala tortu, pobegli sa rođendana
40min
Svekrva mi je brojala svaki zalogaj i kritikovala dete od godinu dana! Tek tada sam shvatila kakav mi je muž
58min
Pita će da naraste i izađe iz pleha! Na kore sipajte ovaj preliv, biće vazdušasta kao u pekari
1H
Sreća im kuca na vrata: Za ova 2 znaka kraj godine donosi preokret koji nisu smeli ni da zamisle
20H
Gomilu paprika za ajvar oljuštim očas posla: Uz trik moje bake kožica se sama skida!
24H
Veruje se da broj cipela otkriva dužinu života: Pronađite svoju veličinu i proverite šta vas čeka
23H
Ima 95 godina i još radi kao manekenka! Otkrila svoj recept za mladolikost i vitku liniju
1D
Ma kakvi sirće i soda bikarbona, zaboravite na njih odmah: Evo kako se čisti indukciona ploča, dobro obratite pažnju, morate biti i precizni
15H
Dnevni horoskop za ponedeljak, 21. septembar: Vodolije dobijaju zanimljivu informaciju, Škorpije traže mir
Vidi sve
DOM I SAVETI
Prinstcreen | Freepik
Šta joj bi da proba ovo?
Bolničarka 70 dana je jela samo sardine: Svi su mislili da je poludela, a onda se desilo OVO
08:40
|
1
Foto: Shutterstock | Shutterstock
VLAGA U STANU PRAVI HAOS
Prozori vam „plaču“, a buđ vreba iza ćoška? Ovaj jeftin trik sa solju i lovorom može da zaustavi haos već večeras!
13:44
|
0
Foto: Shutterstock
NOSTALGIJA
Ovako je izgledao svaki stan u Jugoslaviji: Svi gledaju u jedan detalj pored troseda, da li ste ga imali u kući?
14:28
|
1
Foto: JP gradske pijace
PAZITE ŠTA STAVLJATE U KORPU
Pojavio se uznemirujući izveštaj: Bežite od ovog povrća kao đavo od tamjana
15:30
|
0
Najnovije
Foto: Profimedia | Credit: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
tuga
Tragičan kraj sina Sindi Kraford: Poslednje pojavljivanje s porodicom slama srca
11:21
|
0
Prinstcreen | Instagram/bridgetmlevine
KAKO BISTE VI REAGOVALI?
"Sram te bilo, kakva si ti majka?" Gostima se smučio život kada su videli čime je mama premazala tortu, pobegli sa rođendana
11:04
|
0
private
ISPOVESTI
Svekrva mi je brojala svaki zalogaj i kritikovala dete od godinu dana! Tek tada sam shvatila kakav mi je muž
10:47
|
0
Foto: Shutterstock | Esin Deniz
recept
Pita će da naraste i izađe iz pleha! Na kore sipajte ovaj preliv, biće vazdušasta kao u pekari
10:29
|
0
shutterstock
ASTRO
Sreća im kuca na vrata: Za ova 2 znaka kraj godine donosi preokret koji nisu smeli ni da zamisle
10:12
|
0
ai
DAJANIN BRAT PROGOVORIO
Dajanin brat otvorio bolnu temu: Plaši se za Hari i Megan, tvrdi da danas prolaze kroz ono što je uništavalo njegovu sestru
09:55
|
0
Vidi sve
Ma kakvo bre kuckanje, očas posla možete kupiti zelenu: Evo kako da prepoznate zrelu lubenicu na pijaci