17:12 Dom i saveti Ovako nećete bacati pare na ono što vam ne treba: Odgovorite sebi na 3 pitanja pre nego što cipele ili odeću odnesete na kasu
14:40 Poznati Bila je u šopingu sa decom, a onda briznula u plač: Šakira viđena kako roni SUZE u poznatoj radnji u Njujorku (FOTO)
20:00 Porodica Majka upozorava sve RODITELJE: Ne stavljajte dete u KOLICA za kupovinu, zbog njih joj je ĆERKA završila na operaciji mozga
15:31 Ispovesti "Moja kuma ispod KREVETA, tamo je magacin": Žene u Srbiji otkrile da li od muža KRIJU STVARI koje su kupile, odgovori su nas slatko nasmejali
13:50 Lepota i Moda Kupovina koja je za MINUT RAZBESNELA žene u Srbiji: Ogromni REDOVI i stampedo u radnjama su SLIKA ovog CRNOG petka
22:00 Porodica Bliži se početak ŠKOLSKE GODINE: Evo kako mudro kupovati pribor i odeću, a da uštedite VREME i NOVAC
10:01 Dom i saveti Svesno šopingujte: Naučite trikove koje prodavnice koriste da bi vas naterale da potrošite VIŠE NOVCA
15:36 Porodica NE NASEDAJTE: Ovo su trikovi prodavaca kojima vas navode da potrošite MNOGO VIŠE NOVCA, nego što ste planirali!
20:45 Lepota i Moda Maša Memedović se pohvalila KOMPLETOM koji je kupila u prodavnici polovne robe: "Ja sam stvorena za rovarenje po second handovima i buvljacima"
15:54 Lepota i Moda Nije da mi ZABORAVIMO da kupimo ono što nam treba, nego VOLIMO DA PRETERAMO: Evo zašto ovu torbu mora da ima svaka žena u Srbiji!
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojom i dobićete ludilo rezultate
21:32 Ispovesti Zaprepastio se kada je video šta mu je u dvorištu: Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi