14:40 Poznati Bila je u šopingu sa decom, a onda briznula u plač: Šakira viđena kako roni SUZE u poznatoj radnji u Njujorku (FOTO)
20:00 Porodica Majka upozorava sve RODITELJE: Ne stavljajte dete u KOLICA za kupovinu, zbog njih joj je ĆERKA završila na operaciji mozga
15:31 Ispovesti "Moja kuma ispod KREVETA, tamo je magacin": Žene u Srbiji otkrile da li od muža KRIJU STVARI koje su kupile, odgovori su nas slatko nasmejali
13:50 Lepota i Moda Kupovina koja je za MINUT RAZBESNELA žene u Srbiji: Ogromni REDOVI i stampedo u radnjama su SLIKA ovog CRNOG petka
22:00 Porodica Bliži se početak ŠKOLSKE GODINE: Evo kako mudro kupovati pribor i odeću, a da uštedite VREME i NOVAC
10:01 Dom i saveti Svesno šopingujte: Naučite trikove koje prodavnice koriste da bi vas naterale da potrošite VIŠE NOVCA
15:36 Porodica NE NASEDAJTE: Ovo su trikovi prodavaca kojima vas navode da potrošite MNOGO VIŠE NOVCA, nego što ste planirali!
20:45 Lepota i Moda Maša Memedović se pohvalila KOMPLETOM koji je kupila u prodavnici polovne robe: "Ja sam stvorena za rovarenje po second handovima i buvljacima"
15:54 Lepota i Moda Nije da mi ZABORAVIMO da kupimo ono što nam treba, nego VOLIMO DA PRETERAMO: Evo zašto ovu torbu mora da ima svaka žena u Srbiji!
07:36 Dom i saveti Kako prepoznati da li je riba sveža? Uz ovaj trik sigurno nećete upasti u zamku trgovaca
07:24 Dom i saveti Dovoljna je samo kašičica ove namirnice: Stavite je u ormar i rešite se ustajalih i neprijatnih mirisa
22:06 Dom i saveti Božanstveno mirisan ormar: Nije vam potrebna nikakva hemija, već samo 2 prirodna sastojka
21:45 Poznati Zanosna "Barbika" u roze sjaju: Nije sve u stilu i eleganciji, njen osmeh i harizma vrede milion dolara!
21:11 Zdravlje Bol u grlu nestaje preko noći: Magične linije moćnog rastvora brišu dosadne simptome prehlade za tili čas
20:46 Poznati Za njim su umirale Holivudske lepotice: Egocentrični alfa mužijak je s razlogom dobio titulu "najgoreg ljudskog stvora", ženio se čak 6 puta!