08:35 Porodica Evo kako deca utiču na dugovečnost: Istraživanje otkrilo da li duže žive tate ćerki ili sinova, iznenadićete se kako deluju na majke
19:15 Ispovesti Data je na usvajanje, a 20 godina kasnije rodila dete biološkom ocu: Nakon venčanja su uhapšeni, usledio je stravičan događaj
20:30 Porodica Veza između oca i ćerke je zaista posebna: Video sa TikToka koji je prikupio milionske preglede je dočarao svu očinsku ljubav i privrženost
16:30 Porodica Ćerkica (5) upitala tatu zašto NEMA GRUDI: Oduševio je svojim ODGOVOROM i načinom kojim se "izvukao" iz situacije
13:59 Porodica Više ŽENSKE dece znači DUŽI život: Nove studije pokazale KOLIKO se produžuje životni vek RODITELJA koji imaju ćerke
20:19 Porodica "Otac me je TRUDNU sa mužem izbacio iz kuće da bi mogla SNAJKA da dođe": Jeziva iskustva ŽENA sa Balkana koje su ODBAČENE od porodice samo jer su ĆERKE!
15:15 Ispovesti "Kupio sam DETE za 30.000 MARAKA": Šokantna ispovest OCA iz Aleksinca isplivala posle 40 GODINA, žena je pronašla i sestru BLIZNAKINJU
13:39 Porodica "Ćerka želi da me LJUBI u usta": Užasnuti otac priznao koliko mu je NEPRIJATNO, a evo kakve su bile reakcije drugih roditelja!
14:00 Ispovesti "Uvek sam osećala da nisam deo PORODICE": Godinama su je lagali, a onda je saznala ISTINU posle koje ništa nije bilo isto
18:58 Porodica Mislite da vas vara? Muškarci u ovim godinama su najviše skloni neverstvu, jednoj stvari ne mogu da odole
18:29 Poznati Bili su par iz snova: Zoi Kravic i zgodni glumac raskinuli nakon 3 godine, sve su mogli, ali ovo nikako
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak