11:10 Zdravlje Prva pomoć za ujed pčele, ose i stršljena: Stavite ovo na bolno mesto i sve tegobe će brzo proći
07:45 Zdravlje Ujed može biti fatalan: Ovo nikako ne radite kada vidite stršljena, najugroženija grupa ljudi i šta treba znati
13:05 Zdravlje Prvih pet minuta je najvažnije: Odmah u usta staviti led, doktorka Obradović otkrila šta treba raditi kod ujeda stršljena
07:59 Zdravlje Umalo da nastrada dok je skupljala veš: Beograđanka zbog ujeda stršljena završila u Hitnoj, ovo su simptomi alergijske reakcije
16:25 Zdravlje Čačanka umrla zbog ujeda stršljena: Napravila kobnu grešku, lekari upozoravaju, "ovaj lek uvek morate imati kod sebe"
15:30 Dom i saveti Evo šta ODMAH da uradite ako vas ubode STRŠLJEN: Morate brzo da reagujete, posledice mogu da budu veoma ozbiljne
20:25 Dom i saveti Trag od UBODA će biti NEPRIMETAN: Ako vas ujedu OSA ili STRŠLJEN, stavite OVO na otok i gledajte kako prolazi
22:06 Porodica Medeni mesec sam provela s drugim muškarcem: Evo zbog čega sam donela tu neobičnu odluku
21:16 Porodica Sestrice raznežile 11 miliona ljudi: Devojčice od 3 i 6 godina se posvađale i preslatko rešile problem
20:50 Dom i saveti Zaboravite na ulje kad pravite kajganu: U tiganj stavite ovaj sastojak, biće kremastija i ukusnija!
20:25 Ispovesti Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim
20:00 Zdravlje Komarci me živu pojedoše, sve sam probala: Odbija ih samo mešavina ova 2 začina, to me je spasilo