18:23 Porodica Ovaj samohrani TATA je dokazao da "gde postoji ljubav, postoji i porodica": Usvojio je BOLESNOG dečaka koji je danas slavni OLIMPIJAC
19:50 Ispovesti Srceparajuća ispovest oca iz Avganistana, koji je morao da PRODA ćerku (4) rasplakala je ceo svet: "Nemam izbora, radim to iz očaja, ali mogu da je otkupim"
10:41 Porodica Kada je video sa čime se dete IGRA, pao mu MRAK na oči: Reakcija ovog TATE izazvala je žustru DEBATU na mrežama
23:12 Poznati On je otac ŠESTORO dece i otkriva tajnu "kako biti dobar roditelj": Slobodan Ćustić ovako vaspita svoje naslednike, a ostalim roditeljima poručuje SLEDEĆE
21:27 Poznati Britni Spirs je konačno SLOBODNA: Posle 13 dugih GODINA ponovo može da upravlja sopstvenom KARIJEROM
22:05 Porodica Posle 30 godina braka tužio ženu tvrdeći da deca nisu njegova: "Ni jedno nije na mene, ja sam zgodan, a oni kao da su pokupljeni sa ulice"
21:40 Ispovesti ‘Samo ti lezi, snajka, ja ću sve!’: Zara izbacila sina i snaju iz kuće, i smatra da je to najbolja odluka koju je donela
21:15 Dom i saveti Zašto da udišete otrovna isparenja? Smesa od ove 3 namirnice, uklanja masnoću, buđ i kamenac, a još i dezinfikuje kupatilo
20:27 Porodica Ognjena Marija nikome ne prašta: Ko se ogreši– osetiće plamen! Evo zašto se ne sme kupati i šta znači kada devojka pokloni ogledalce mladiću
20:01 Poznati Odbegli princ pravi neočekivan potez: Hari se vraća u igru – Da li ovo znači da je kralj Čarls spremen da mu oprosti?