17:53 Ispovesti "Rođena sam od majke MILENE i oca BAHRUDINA" Ova devočica je održala lekciju u nekoliko redova CELOM BALKANU!
08:30 Poznati Pomirio se da NEĆE IMATI DECU, a onda je JEDAN razgovor sa Amal sve promenio: Džordž Kluni nikad iskreniji i emotivniji!
12:00 Ispovesti Viđala je DECU po gradu koja liče na njega: Šokirala je činjenica da je njen bivši MUŽ "sejao" naslednike, a ova žena se plaši onog najgoreg!
16:45 Porodica Ona ima SEDMORO dece, a svima je koža druge boje: "Stalno me pitaju da li su sve to moja deca ili samo imaju različite očeve"
16:30 Poznati Plaća alimentaciju ali se pravi da ona NE POSTOJI: Holivudski glumac već TRI godine odbija da upozna ĆERKU!
14:02 Poznati Oglasila se ĆERKA Aleka Boldvina: Optuživala je oca da je ZLOSTAVLJA, a evo šta je rekla nakon UBISTVA
08:00 Porodica Roditelji obratite pažnju: Evo zašto je MUŠKA figura važna prilikom odrastanja deteta?
10:02 Porodica Oglasio se OTAC povređene DEVOJČICE na koju je juče u Zemunu naleteo AUTOBUS i otkrio sve o njenom stanju!
18:23 Porodica Ovaj samohrani TATA je dokazao da "gde postoji ljubav, postoji i porodica": Usvojio je BOLESNOG dečaka koji je danas slavni OLIMPIJAC
19:50 Ispovesti Srceparajuća ispovest oca iz Avganistana, koji je morao da PRODA ćerku (4) rasplakala je ceo svet: "Nemam izbora, radim to iz očaja, ali mogu da je otkupim"
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom
21:36 Lepota i Moda Popularna frizura 70-tih je hit proleća: Daje kosi izuzetan volumen i briše godine sa lica
21:07 Poznati Rođeni otac ga je mrzeo iz dna duše: Još kao dečak je zgrnuo milione, ali život ga je samo šibao
20:46 Lepota i Moda A, imala je sve: Slavna manekenka vodila je naizgled savršen život, ali iza sjaja skrivao se pakao
20:37 Poznati Ponovo se oglasila najpoznatija ljubavnica na svetu i trese se sve: Viktorija i Dejvid teško da će moći posle ovoga mirno da spavaju