08:05 Poznati "Džepna Venera" hoće u penziju? Muzička diva razmišlja da batali mikrofon, pa spomenula i Elvisa Prislija!
18:30 Porodica Gorko iskustvo bake Slovenke iz Šida: "Dala sam unuci 400 eura, a ona me ponizila pred svima"
15:13 Ispovesti Trubači, cveće i zagrljaji: Anđa iz Užica uplakana otišla u penziju, nije ni sanjala kakav će joj ispraćaj prirediti kolege
21:00 Porodica Trubači, smeh i suze: Ovako su kolege ispratile Draganu u penziju nakon 43 godine radnog staža (VIDEO)
07:50 Ispovesti Gorko-slatka priča iz Amerike: Beti (92) radi preko 70 godina i još ne može da se penzioniše zbog ovog DUGA
18:00 Poznati Naš omiljeni glumac iz serije "Uvod u anatomiju" odlazi u PENZIJU: Kaže da su za taj potez krivi HEJTERI i da se umorio od loših poruka koje dobija
18:20 Ispovesti Uštedela je milion dolara, a otkriva i kako: Imala sam 26 i ništa svoje, a onda sam čula ovo i rešila da idem u penziju u 35.
12:00 Porodica Pravila za PORODIČNU penziju promenila su se još 2019. godine, ali retko ko zna za njih: Brak nije jedini uslov, evo šta trebate da ispunite
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak
16:24 Poznati Zvezdu iz hit serije opljačkali na Noć veštica: Glumica imala posebnu poruku za lopove, a evo šta se desilo
15:50 Poznati Borio se sa teškim porokom i nije imao sreće u ljubavi: Evo kako danas izgleda poznati lepotan iz "Plave lagune", godine učinile svoje
15:26 Dom i saveti Smrdi vam iz frižidera? Evo kako da se rešite neprijatnih mirisa pomoću samo jedne stvari
14:58 Poznati Batler princeze Dajane otkrio strašnu istinu: Ovim potezom je Mohamed Fajed dao do znanja da mu nije bilo stalo do nje