12:23 Zdravlje Tragedija na moru: 30 Srba preminulo u Grčkoj za dva meseca, doktor otkriva zašto se to desilo, 1 stvar presudna
12:31 Ispovesti Srpska porodica na letovanju u Grčkoj u šoku: Gazda im isključio klimu jer nisu platili svih 10 dana, "70 evra ili spavaj na +40"
10:47 Porodica Bračni par PREVAREN na užasan način: Otišli su na LETOVANJE u Grčku i sve im je PRESELO
21:10 Ispovesti Zubar u GRČKOJ Siniši je SPASIO život, pa RASPLAKAO Srbiju: "Red Star, Olimpijakos, Partizan... Mi smo BRAĆA i ja BRATU ne naplaćujem"
13:15 Porodica Ovo ostrvo u Grčkoj „dere“ turiste: Ležaljke idu i do 700 EVRA, nema noćenja ispod 100 evra, ali postoji i OPASNOST za bogataše
14:42 Porodica Ljubica za 11 dana u GRČKOJ potroši samo DESET evra: Deset godina ovako LETUJEM, nikada mi ni DINAR više nije bio POTREBAN!
11:14 Zdravlje Ako ste u Grčkoj na ovu hranu ZABORAVITE: Dr Voja objasnio šta NIKAKO ne smete da jedete na LETOVANJU, a pomenuo je i slatkiše
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac