13:57 Dom i saveti Sve fleke na odeći skidaju se jednim sredstvom: Svi ga imamo u kući, a nikada ne bismo pomislili na njega
14:59 Dom i saveti Zaboravite sodu bikarbonu i skupu hemiju: Namirnica od 15 dinara skida kamenac i masnoću za tren!
13:14 Dom i saveti Sve fleke na odeći skidaju se jednim sredstvom: Svi ga imamo u kući, a nikada ne bismo pomislili na njega
11:28 Dom i saveti Odmah naprskajte belo sirće oko vrata i prozora: Rešićete problem koji muči skoro svaku kuću
14:00 Dom i saveti Ne košta ni 100 dinara, a razara crne tačke po silikonu: Nije soda bikarbona, nego dva sastojka koja uništavaju buđ u ćoškovima u tuš kabini
09:32 Dom i saveti Ulijte ovo u vodokotlić i "istopiće" sav kamenac: Čisti sve bakterije, nema neprijatnih mirisa, a i štiti ga od kvarova
14:42 Dom i saveti Znamo da cimet tera paukove, ali na druga dva sredstva niste ni pomislili: Od ovih namirnica beže kao đavo od krsta, recite zbogom i paučini po ćoskovima
12:40 Zdravlje Ušla sam u more i izašla s plikovima od meduze: Od užasnog bola me spasila namirnica koju sam uzela iz frižidera
18:15 Dom i saveti Izbacite neptijatan miris iz kuće: Evo kako najefikasnije da ga se rešite prirodnim putem
14:58 Dom i saveti Prirodna zamena za fabričke omekšivače, ali ne preteruje! Košta 100 dinara, a odeća posle njega paperjasta posle pranja
17:57 Dom i saveti Odlično je za kamenac, ali nikako nije za baš sve mrlje: Evo kada nikako ne smete koristiti sirće, dobro obratite pažnju!
10:38 Zdravlje Kašičica ove namirnice 10 minuta pre obroka: Snižava šećer, holesterol i eliminiše umor
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac