Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Tema: žene u avganistanu
Nije pronađen nijedan članak.
Najnovije
Najčitanije
14min
Jeftina, domaća i moćna: Namirnica koja čisti bubrege i jača kosti, a niko je ne jede
30min
Iako je zima, ovo je najpovoljniji period u 2026. godini: 5 stvari koje donosi sezona Vodolija za svaki znak, sve su dobre
48min
Da li je i ovo predstava za javnost? Princ Hari ogolio dušu i otkrio istinu o Megan Markl!
1H
Od ovoga će vam se smučiti: Pogledajte šta se stvarno dešava s jogurtom pre prodaje
1H
Udarila sam rođenu majku! Pogledajte šta je uradila mojoj bebi
Vidi sve
DOM I SAVETI
ZANIMLJIVO
Žene u Srbiji masovno počele da kuvaju jabuke i piju toplu vodu: Evo u čemu je fora
11:18
|
0
Prinstcreen | Printscreen/TikTok/chahrazadscuisine
Trend
Isprobala sam viralni čizkejk: Sprema se za minut, kažu da je fantazija, ali ovo morate da dodate
08:30
|
0
Foto: Shutterstock | Shutterstock
NARODNI RECEPT ZA OPORAVAK
Verovalo se da ova smesa brzo vraća snagu posle bolesti: Uzimale su se dve kašike dnevno
10:01
|
0
Foto: Printscreen | FOTO/PRINTSCREEN/YT
Trikovi
Ma kakva voda, najiskusnije domaćice ovako rešavaju problem: Samo ovo dodaju u kacu sa kiselim kupusom, upije so momentalno (ukoliko ste ga presolili)
15:15
|
0
Najnovije
Foto: Shutterstock | Foto: Shutterstock
SUPERHRANA IZ NARODNE KUHINJE
Jeftina, domaća i moćna: Namirnica koja čisti bubrege i jača kosti, a niko je ne jede
15:35
|
0
Printscreen/Youtube/queen C
Fenomenalno
Iako je zima, ovo je najpovoljniji period u 2026. godini: 5 stvari koje donosi sezona Vodolija za svaki znak, sve su dobre
15:19
|
0
Foto: Profimedia | Profimedia
Svi se pitaju
Da li je i ovo predstava za javnost? Princ Hari ogolio dušu i otkrio istinu o Megan Markl!
15:01
|
0
Foto: Shutterstock | Foto: Shutterstock
NIJE ZA OSETLJIVE
Od ovoga će vam se smučiti: Pogledajte šta se stvarno dešava s jogurtom pre prodaje
14:38
|
0
Foto: Printscreen
BRUTALNO
Udarila sam rođenu majku! Pogledajte šta je uradila mojoj bebi
14:19
|
0
Foto: EPA | EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS / POOL
Vau!
Dvoličnost bez granica: Kim Kardašijan nekada maltretirala slavnu pevačicu, a sada joj deli komplimente
14:02
|
0
Vidi sve
Žene u Srbiji masovno počele da kuvaju jabuke i piju toplu vodu: Evo u čemu je fora
11:18 | 0