11:40 Poznati Jeziva sudbina turske glumice iz serije "Elif": "Otac me godinama silovao, majka mi nije verovala sve dok ga nije zatekla na meni"
11:58 Poznati Posle sreće usledio šok! Poznatoj turskoj glumici rekli da joj biološki sat otkucava, pa je ostala trudna, a onda su joj lekari saopštili loše vesti
21:23 Poznati Zavela je glumca kog Srpkinje obožavaju: Turska glumica Demet Ozdemir je očarala Veneciju lepotom, sve oči bile su uprte u nju
13:13 Poznati ""Za mesec dana smršala sam sedam kilograma": Omiljena turska glumica Berguzar Korel otkrila tajnu svog dobrog izgleda, trik je u ovome
21:10 Poznati Bila je žrtva prevare, proslavila se ulogom pohlepne sestre: Turbulentna životna priča najomraženije turske glumice
20:30 Poznati Turska glumica obožava rodno Skoplje i tečno govori srpski jezik: Druži se sa našom pevačicom, a i danas izgleda prelepo!
14:05 Poznati Lepa glumica ima troje dece i 40 godina, a izgleda SAVRŠENO: Ovo je tajna njene vitkosti!
11:15 Poznati Glumila je majku Sulejmana Veličanstvenog, a njen život obeležile su tragedije: Život pun skandala!
10:48 Zdravlje Osećam se 9 godina mlađe: Jednostavna navika vam može pomoći da održite vitalnost, a nije vezana za ishranu
10:26 Horoskop Magnet ste za pare u januaru, lepiće se za vas: Za 3 horoskopska znaka ovo će biti najbogatiji mesec u godini, doslovno ćete plivati u novcu
10:15 Zdravlje DIREKTORKA BATUTA UPOZORILA NA NOVI KINESKI VIRUS: Pogađa i decu, evo šta se dešava u Srbiji
10:02 Ispovesti Sneško u pesku, Deda Mraz surfuje, vatromet zbog kog se kampuje: Evo kako su Željka, Milica i Tijana proslavile praznike na drugom kraju sveta, na +27 stepeni
09:37 Poznati Kontroverzna sestra slavne manekenke pokazala svoje zmijsko telo: Izvajane obline stavila u prvi plan, pa izazvala pravi dar-mar
09:12 Porodica Zaljubljeni psi postali hit na internetu: Evo kako se pozdravljaju svakog dana, komšije u čudu!