""Za mesec dana smršala sam sedam kilograma": Omiljena turska glumica Berguzar Korel otkrila tajnu svog dobrog izgleda, trik je u ovome

Olja Jelić Vesti 17.06.2023 13:13 0

Prelepa turska glumica Berguzar Korel, ima četrdeset godina, troje dece i sjajnu karijeru. A gde god da se pojavi privlači pažnju svojim savršenim izgledom. Mnogi se pitaju kako ovoj mami sve polazi za rukom

Berguzar Korel

Printscreen/Instagram

Popularna turska glumica, Berguzar Korel izgleda savršeno, iako ima 40 godina i troje dece. Mnogi se pitaju kako joj polazi za rukom, a ona je otkrila svoju malu tajnu. 

 

 

Korel je zato fanovima otkrila kako uspeva da održi zavidnu liniju kada je uhvati mrzovolja.

- Tada obavezno prepešačim najmanje šest kilometara, rekla je.

 

 

Ona inače ima ličnog trenera koji joj pomaže u održavanju figure, ali pazi i na ishranu. Dnevno popije barem litru i po vode i jede isključivo namirnice iz organskog uzgoja.

 

 

 

Njen jelovnik obiluje mahunarkama i hranom bogatom proteinima, a kada želi ugljene hidrate jede pirinač.

Inače, kada se sa suprugom Halitom Ergenčom 2016. godine pripremala za seriju "Ti si moja domovina", oboje su bili na dijeti.

 

 

Naime, Halit je glumio vojnika u grčkom zarobljeništvu pa je morao da izgubi na težini, a ona je odlučila da mu bude podrška pa je osmislila poseban režim ishrane koji su zajedno sledili. Nakon mesec dana, on je bio 14 kilograma lakši, a ona sedam.

Mediji su tada pisali da je Halit na setu jeo đumbir, jabuke, šargarepu, cveklu, sirovi spanać i celer. Često je konzumirao i supu od bundeve i salatu od kinoe, a pio je limunadu ili sok od proklijalih žitarica, navodi index.hr.

Od poslastica, par je konzumirao zdrave grickalice poput krekera od badema i semenki lana ili indijskih oraha maslaca od kakaa i badema, a šećerom bi se počastili samo u retkim prilikama.

Komentari (0)
Loading