Zavela je glumca kog Srpkinje obožavaju: Turska glumica Demet Ozdemir je očarala Veneciju lepotom, sve oči bile su uprte u nju

Olja Jelić Vesti 01.09.2023 21:23 0

Zanosna turska glumica stigla je na Filmski festival u Veneciji i očarala sve svojom lepotom

Demet Ozdemir

Printscreen/Instagram

Demet Ozdemir je jedna od najlepših glumica iz Turske, pa i ne čudi što je njen život uvek bio po lupom medija. Njeno ime se vezivalo za mnoge poznate šmekere iz ove zemlje, a imali smo prilike i da je gledamo u hit serijama "Zejnep" i "Sanjalica".

Demet je stigla na Filmski festival u Veneciji, a iako su je paparaci uhvatili mimo crvenog tepiha, u veoma opuštenom izdanju, ona je svojom lepotom omađijala grad. Fotografi su je uslikali dok se, kako to i priliči Veneciji, ukrcavala na jedan brodić.

I ona je primetila da je slikaju, pa je širokim osmehom i mahanjem rukom pozdravila sve okupljenje. Obzirom na njenu lepotu, i ne čudi što već duže vreme važi za fatalnu devojku. 

Ona je, na žalost mnogih pripadnika muškaraca, prošle godine stala na ludi kamen sa kolegom Oguzhanom Kočom, međutim iste te je i obradovala kada je nedavno otkrila da se uskoro razvodi. 

 

 

Pre nego što se udala, ona je zavela veliki broj poznatih frajera iz Turske. 

Neodoljiva Demet je svojevremeno bila u ljubavi i sa turskim pevačem, bivšim mužem Emine Jahović.

 

 

Takođe, bila je i u kratkoj i strastvenoj romansi sa fudbalerom Bešiktaša Oguzanom Ozjakupom , a svima je posebno zanimljiva bila ljubav sa Kanom Jildirimom, koji je bio jedan od najbližih prijatelja njenog bivšeg Sečkana Ozdemira.

Dok je 2015. godine snimala seriju Miris jagoda, otpočela je romansu sa glumcem Jusufom Čimom. 

Nakon Jusufa bila je sa već pomenutim Sečkinom Ozdemirom, a nakon toga i sa kolegom iz serije Sanjalica Džanom Jamanom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

Džan važi za jednog od najpoželjnijih turskih frajera, a kako se ova serija emitovala i u Srbiji ima jako uporište fanova i među damama u našoj zemlji. 

Komentari (0)
Loading