Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : mesečni horoskop

dvoje
18:17 Horoskop

Ljubavni horoskop za oktobar: Rak vodi buran emotivan život, Ribe ulaze u novu vezu, evo ko će raskinuti!

žena
15:04 Horoskop

Loša dešavanja stižu za 4 znaka horoskopa: Septembar im donosi gomilu problema, bolje da ga prespavaju!

dvoje
21:50 Horoskop

Ova 3 znaka horoskopa čeka ljubavni preokret: Početak septembra im donosi sudbinsku promenu u emotivnom životu

pare
13:27 Horoskop

Stiže im brdo para: U septembru će ova 4 znaka horoskopa doživeti finansijski procvat i rešiti problem koji ih muči!

žena
15:31 Horoskop

Ovim znacima horoskopa septembar donosi sreću: Rešiće sve finansijske i ljubavne probleme, zvezde su na njihovoj strani!

Ciganske karte za septembar: Blizancima jake mogućnosti za vezu, Strelčeve prati „pometanje“ od nekih kolega, Vagi hronični problemi
11:07 Horoskop

Ciganske karte za septembar: Blizancima jake mogućnosti za vezu, Strelčeve prati „pometanje“ od nekih kolega, Vagi hronični problemi

horoskop
14:20 Horoskop

Počinje vladavina Raka od 21. juna do 22. jula 2024.: Blizancima povećani priliv novca, Vaga briljira na svim poljima, Vodoliji šansa za novu ljubav

Devojke u haljinama
18:45 Horoskop

VELIKI HOROSKOP ZA JUL Ovan će zažaliti zbog impulsivnosti, Blizancima napredak na poslu, Vagi stiže veliki novac

koža
06:47 Horoskop

Najsrećniji dani u junu 2024: Astrolozi tvrde - obratite pažnju na ova 3 datuma, jedan je posebno važan za novac

žena
15:43 Horoskop

U junu će procvetati: Pred ova 2 znaka horoskopa je mesec za pamćenje, život će im se promeniti iz korena

dugovečnost
09:41 Porodica

Ljudi rođeni u ovom mesecu ubedljivo najduže žive: Stručnjaci objasnili zbog čega

Ribe
12:50 Horoskop

Horoskop za vreme vladavine RIBA, do 20. marta: Blizancima romansa sa zauzetom osobom, Jarcu moguć novac od nasledstva...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

nesanica
11:55 Dom i saveti

Genijalan trik protiv nesanice: Stavite ovo oko palca i zaspaćete za 10 minuta

lubenica
10:27 Dom i saveti

Evo kako da izaberete slatku lubenicu: Prepoznaćete je po 1 znaku, probanje nije potrebno!

žena
09:37 Dom i saveti

Koju hranu ne treba držati u frižideru? Jednu namirnicu svi brže-bolje stavljaju na hlađenje, samo joj kvare ukus

česma
09:12 Dom i saveti

Kamenac nestaje: Uradite ovo jednom i više nećete morati da glancate slavinu ,,svako malo", ima da zablista

dnevna soba
18:25 Dom i saveti

Ugao kuće koji je magnet za novac: 3 koraka do privlačenja bogatstva - i samo gledajte kako se pare slivaju u novčanik

watch-icon

Preporučujemo

nesanica
11:55 Dom i saveti

Genijalan trik protiv nesanice: Stavite ovo oko palca i zaspaćete za 10 minuta

devojka
11:30 Porodica

"Reci mužu da ućutka svoju majku": "Pobesnela sam kad mi je svekrva rekla kako da hranim šestomesečnu bebu“

princeza Dajana
11:07 Porodica

Nepopularan roditeljski trik princeze Dajane: Način na koji je smirivala neposlušnog Vilijama će vas baš iznenaditi!

leonardo
10:52 Poznati

Skandal na Ibici: Leonardu Dikapriju policija zabranila ulazak na privatnu žurku - drama se odvijala naočigled njegove devojke (27)

lubenica
10:27 Dom i saveti

Evo kako da izaberete slatku lubenicu: Prepoznaćete je po 1 znaku, probanje nije potrebno!

telefon
10:02 Ispovesti

Godinama sam štedela da kupim kola: Očekivala sam da će mi porodica čestitati, a oni stalno govore ovo, dovode me do ludila!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.