18:17 Horoskop Ljubavni horoskop za oktobar: Rak vodi buran emotivan život, Ribe ulaze u novu vezu, evo ko će raskinuti!
15:04 Horoskop Loša dešavanja stižu za 4 znaka horoskopa: Septembar im donosi gomilu problema, bolje da ga prespavaju!
21:50 Horoskop Ova 3 znaka horoskopa čeka ljubavni preokret: Početak septembra im donosi sudbinsku promenu u emotivnom životu
13:27 Horoskop Stiže im brdo para: U septembru će ova 4 znaka horoskopa doživeti finansijski procvat i rešiti problem koji ih muči!
15:31 Horoskop Ovim znacima horoskopa septembar donosi sreću: Rešiće sve finansijske i ljubavne probleme, zvezde su na njihovoj strani!
11:07 Horoskop Ciganske karte za septembar: Blizancima jake mogućnosti za vezu, Strelčeve prati „pometanje“ od nekih kolega, Vagi hronični problemi
14:20 Horoskop Počinje vladavina Raka od 21. juna do 22. jula 2024.: Blizancima povećani priliv novca, Vaga briljira na svim poljima, Vodoliji šansa za novu ljubav
18:45 Horoskop VELIKI HOROSKOP ZA JUL Ovan će zažaliti zbog impulsivnosti, Blizancima napredak na poslu, Vagi stiže veliki novac
06:47 Horoskop Najsrećniji dani u junu 2024: Astrolozi tvrde - obratite pažnju na ova 3 datuma, jedan je posebno važan za novac
15:43 Horoskop U junu će procvetati: Pred ova 2 znaka horoskopa je mesec za pamćenje, život će im se promeniti iz korena
12:50 Horoskop Horoskop za vreme vladavine RIBA, do 20. marta: Blizancima romansa sa zauzetom osobom, Jarcu moguć novac od nasledstva...
11:30 Porodica "Reci mužu da ućutka svoju majku": "Pobesnela sam kad mi je svekrva rekla kako da hranim šestomesečnu bebu“
11:07 Porodica Nepopularan roditeljski trik princeze Dajane: Način na koji je smirivala neposlušnog Vilijama će vas baš iznenaditi!
10:52 Poznati Skandal na Ibici: Leonardu Dikapriju policija zabranila ulazak na privatnu žurku - drama se odvijala naočigled njegove devojke (27)
10:27 Dom i saveti Evo kako da izaberete slatku lubenicu: Prepoznaćete je po 1 znaku, probanje nije potrebno!
10:02 Ispovesti Godinama sam štedela da kupim kola: Očekivala sam da će mi porodica čestitati, a oni stalno govore ovo, dovode me do ludila!