13:54 Zdravlje Ako se stalno budite između 3 i 5 ujutru, telo vam poručuje važnu stvar: Buđenje tačno sat posle ponoći je veliko upozorenje
21:56 Zdravlje Doktor upozorava: Ako spavate samo 5 sati svake noći, povećavate rizik za ovu tešku bolest
22:10 Zdravlje Buđenje usred noći iscrpljuje: Zaspaćete bez mučenja uz ove proverene tehnike za teranje nesanice
08:03 Zdravlje Stalno se budite između 1 i 3 ujutru? Telo vam poručuje da proverite zdravlje ovog organa!
21:05 Zdravlje Budite se tokom noći stalno u isto vreme? Naučnici imaju odgovor na to koji vam se verovatno neće dopasti
23:00 Dom i saveti Kineski TELESNI sat otkriva zašto se stalno BUDIMO noću u ISTO vreme: Postoji veoma jasno objašnjenje
22:56 Dom i saveti BUDITE se noću uvek u isto vreme? Evo šta to znači i kada bi trebalo da se ZABRINETE!
10:36 Zdravlje Da li je za srce zdravije brzo ili sporo hodanje? Jedna od ovih aktivnosti značajno smanjuje rizik od aritmije
10:05 Horoskop Čeka ih 9 godina sreće i blagostanja: Ova 3 horoskopska znaka živeće kao u bajci, njihovo zlatno vreme dolazi!
09:02 Horoskop Zaslužili ste nagrade: Subota, 19. april je dan kada će 4 horoskopska znaka dobiti ono što dugo očekuju, miljenici su univerzuma
08:32 Ispovesti Zatekla sam muža sa prijateljicom: Smislila sam opasan plan kako da im se osvetim, ispalo je bolje nego što sam očekivala
22:05 Horoskop Za njih su godine samo broj, sve dok ima hemije: Četiri astro znaka koji važe za najveće zavodnike