10:44 Zdravlje Letovanje u Turskoj pretvorilo se u horor: Zbog jedne bezazlene stvari koju rade sva deca, devojčica završila u bolnici
11:47 Poznati Evo kako sada izgleda kralj Čarls nakon što je hospitalizovan: Njegov izraz lica je zabrinuo javnost
21:55 Zdravlje Odnosi brojne živote, ako se na vreme ne prepozna: Simptomi su ključni, pogađa i najstarije i decu
17:51 Poznati Radnici hotela ga pronašli bespomoćnog kako pluta u bazenu: Holivudski glumac hitno prevezen u bolnicu
09:02 Ispovesti Ljudi ne liče na sebe: Bolnice u ovoj zemlji nude promenu ličnog opisa kriminalcima, opremljene su svim i svačim
11:58 Poznati "Tražio sam tabletu za glavobolju, a onda sam se probudio 20 dana kasnije...": Ispovest Džejmija Foksa čiji je život visio o koncu
10:00 Ispovesti Godinama je TUKAO a onda je pokušao da je UBIJE: Tog KOBNOG dana se dogodilo nešto što je sve NAJEŽILO, sudbina je imala drugi plan!
10:00 Zdravlje Imala je samo 24 godine kada je za dlaku izbegla SMRT: Imala je OVAJ simptom upozorenja koji je IGNORISALA!
11:20 Porodica "Bila je DOBRO, odjednom su joj otekle ruke i noge": Mama je opisala simptome OPASNOG stanja koje se javlja kod dece
08:47 Horoskop Sve se menja za 1 znak horoskopa: Ulazi u najteži period godine, ali će izaći jači nego ikad!
08:20 Zdravlje Pijete ceđeni sok od pomorandže za doručak? Otkrijte kako utiče na holesterol i zašto je pulpa bitna
22:05 Porodica Posle 30 godina braka tužio ženu tvrdeći da deca nisu njegova: "Ni jedno nije na mene, ja sam zgodan, a oni kao da su pokupljeni sa ulice"
21:40 Ispovesti ‘Samo ti lezi, snajka, ja ću sve!’: Zara izbacila sina i snaju iz kuće, i smatra da je to najbolja odluka koju je donela
21:15 Dom i saveti Zašto da udišete otrovna isparenja? Smesa od ove 3 namirnice, uklanja masnoću, buđ i kamenac, a još i dezinfikuje kupatilo