13:58 Lepota i Moda Za nju kažu da je prava dvojnica Ivanke Tramp: Niko nije mogao ni da pretpostavi ko je u pitanju, njena transformacija je šokirala sve
16:10 Poznati "Napravila se na ribu", prepolovila se: Poznata pevačica otkrila kako je za 6 meseci smršala 50 kilograma
18:43 Poznati Deluju kao da umiru od gladi: Slavne ličnosti koriste ovaj lek za mršavljenje, a stručnjaci su otkrili njegove štetne strane
15:10 Poznati Nikad nije bila zgodnija: Ostavila alkohol i smršala 50 kg, a najnovije fotke Džesike Simpson oduševile fanove
14:33 Poznati "Ova osoba je neprepoznatljiva verzija mene": Džesika Simpson podelila sliku iz perioda borbe sa zavisnošću
20:00 Poznati Ćerka Džesike Simpson rođena sa rodinim UGRIZOM: Beleg zovu i 'Poljubac anđela', a evo kako dete izgleda sa tri godine
15:40 Ispovesti Fanovi zabrinuti zbog SLAVNE pevačice: Imala je preko 100 kilograma, a sada je na rubu ANOREKSIJE
11:55 Lepota i Moda Neverovatna TRANSFORMACIJA: Nakon duge i teške borbe sa zavisnošću, popularna PEVAČICA je skinula 45 kilograma, sada je prava BOMBA
09:33 Zdravlje Poznata pevačica otkrila tajnu: Ovako sam SMRŠALA 45 kilograma, ovo je najzdraviji plan ISHRANE i služi za resetovanje tela!
16:45 Dom i saveti Prva pomoć za izgrebane naočare: Istrljajte staklo sredstvom koje imate u kuhinji i biće kao novo!
16:19 Zdravlje Da li je zaboravljanje normalno? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema
15:47 Lepota i Moda Ublažava bore i tamne fleke, a ne stvara crvenilo: Za nežnu i čistu kožu lica, primenite jednostavan trik s retinolom
15:16 Dom i saveti Odvod vam je zapušen zbog dlaka i sapuna? Sipajte sredstvo od 50 dinara i rešićete problem!
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!