10:46 Poznati Opet problemi sa svetskim zvezdama, na meti sada ona: Adel optužena, ako izgubi presudu — skupo će je koštatI?
17:30 Poznati Horor maska na licu, a na stomaku nešto još gore: Bivši dečko Bele Hadid objavio bizaran spot za novu pesmu, bacio fanove u trans
10:50 Poznati Napisao je pesmu koja je obeležila živote Dragana Mićanovića i Branke Katić? Znate li koja numera Bore Đorđevića je jedna od najtežih, cepa srca
19:57 Ispovesti Preko noći postala internet senzacija: Zbog onog što je posvetila baki ceo svet joj aplaudira
14:00 Poznati Pesma koju zna cela Srbija: Najveći hit ikada nastao je ovako, pevač konačno otkrio misteriju
11:40 Poznati Procvetala posle razvoda: Šakira objavila fotke sa plaže, svi se slažu da je latino zvezda prava bomba
13:05 Poznati Izgleda kao boginja: Majli Sajrus u novom spotu grmi kako izgleda, a njena haljina je glavna tema
16:03 Poznati Trenutno je najomraženija ličnost: Nova pesma Ariane Grande je čista provokacija, izazvala je ogroman bes među ljudima
20:19 Zdravlje Slušanje ove pesme, moglo bi da vam spasi život: Naučnici tvrde da je lekovita za srce
10:44 Poznati Čuveni božićni hit u novom ruhu: Maraja Keri snimila spot za svoju najpoznatiju pesmu i najavila praznične dane
15:47 Poznati Maraja Keri okovana ledom: Odmrznula se tačno u ponoć i svojom čuvenom pesmom najavila praznične dane
14:39 Zdravlje Probajte, neverovatno ali deluje: Naučnici tvrde da ova pesma smanjuje stres kao nijedna druga
08:30 Horoskop Imaju srce poput kamena: Ovo su najhladniji znaci Zodijaka, neće vam pokazati ni trunku emocije
22:02 Horoskop Bićete na dobrom putu sutra, 26. januara: Univerzum će blagosloviti 4 horoskopska znaka, stižu im zaslužene nagrade
21:27 Ispovesti Kada su mi se poderale farmerke, znala sam ko će mi pomoći: Ona se odmah bacila na posao, a ovaj detalj nisam očekivala
21:00 Zdravlje Biljke protiv gorušice: Kada jednom probate ova prirodna rešenja, nećete više trošiti pare na lekove
20:32 Poznati ,,Bukvalno su vršnjaci": Niko nije znao da je Baron Tramp ovoliko stariji od prelepe bratanične Kai, evo koliko imaju godina
19:58 Dom i saveti Prljavija od wc šolje: Evo kako da pravilno operete flašu za vodu, svi zaboravljamo jedan deo, pun je bakterija