08:25 Lepota i Moda Nema potrebe da bacate pare na skupe tretmane, možete ovo i kod kuće: Žene otkrile tajnu uklanjanja dlačica i to samo sa dva sastojka
18:30 Lepota i Moda Prirodni načini depilacije: Zaboravite brijač, vosak, trake, ovo je recept za trajno uklanjanje neželjenih dlačica
21:02 Lepota i Moda Otišla na depilaciju, pa zažalila: Devojka otkrila kako je završila sa opekotinama na licu, jedna sitnica je napravila haos!
16:04 Lepota i Moda Dešava se mnogim ženama: Uz ovih pet saveta sprečite iritaciju kože nakon depilacije
20:00 Ispovesti Nije brijala dlake na telu 5 godina: Kaže da se oseća privlačnije nego ikada i da njenom momku to ne smeta!
20:54 Ispovesti Izbio rat na "mamećoj grupi": Da li je "normalno" da majka ćerki (9) kupi kremu za depilaciju jer joj smetaju dlake?
18:54 Ispovesti Depilira trogodišnju ćerku i ne vidi u tome nikakav problem: "Ljudi kažu da sam loša majka, ali ne želim da ovakva šeta"
11:49 Porodica Kod kuće imaju DAN za depilaciju: Trogodišnjoj ćerki mama redovno sređuje OBRVE i za to ima "dobar" razlog
15:45 Lepota i Moda Depilacija voskom je vrlo EFEKTNA: Dlake rastu sporije i mekše, ali kod nje postoji jedan problem
08:00 Lepota i Moda Nanesite ovu mešavinu svuda gde imate dlačice: Nestaće zauvek, bez žileta, čupanja i bola!
09:30 Lepota i Moda Zauvek se rešite DLAČICA na licu receptom sa BLISKOG ISTOKA: Potrebna su vam samo 3 sastojka za prirodnu smesu
12:40 Dom i saveti Svi pogrešno kuvamo čaj: Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način