08:28 Horoskop Pući će veze kao od šale, ali bolje za vas svakako: Raspadaju se toksične veze do kraja nedelje, 3 horoskopska znaka će jedva preživeti "čišćenje"
08:30 Porodica Da li ste čuli za "skrudžing?" Ovaj toksični trend razara veze, a stručnjaci upozoravaju na njegove jasne signale
10:01 Horoskop Bežite od njih kao đavo od krsta, upropastiće vas: 3 horokopska znaka koji su najtoksičniji u vezi, sa njima problemi zagarantovani
18:52 Porodica Deluju kao da im je stalo, a zapravo su vukovi u jagnjećoj koži: Tri crvene zastavice da ste naletele na pogrešnog muškarca
11:40 Dom i saveti Da li ste u vezi sa MANIPULATOROM? Ova TRI faktora ih ODAJU, prepoznajte se i SPASITE!
12:06 Dom i saveti Niste sigurni da li je vreme da RASKINETE? Ovih PET signala će vam razbiti svaku iluziju o vašem partneru
21:27 Porodica Sa NJIM ništa neće biti specijalno: Ovakav TIP muškarca je NAJGORI za vezu jer nećete biti SREĆNI
19:35 Dom i saveti Ovo su TRI znaka toksične veze: Ako ovakvo ponašanje preovladava i kod vas, ODMAH raskinite i spasite se
09:30 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži: Isključite ova 3 uređaja kada ih ne koristite, vuku struju kao ludi!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom