10:12 Lepota i Moda Očigledno radi: Dijeta kojom je Lepa Brena smršala 17 kilograma, ovo je kompletan plan ishrane
15:18 Zdravlje Proteinska dijeta je veoma efektna: Smršaćete 6 kilograma za mesec dana bez gladovanja, a sve namirnice su jeftine
18:14 Zdravlje Majka dvoje dece otkrila caku za idealnu težinu: Ja sam doktorka, i jedino sam ovako uspela da smršam 20 kilograma
12:22 Zdravlje Kilogrami se tope kao od šale: Proteinska dijeta je zakon, u nju se kunu najmršavije Srpkinje, evo i zašto
12:00 Zdravlje Ovu DIJETU svi traže jer daje NEVEROVATNE rezultate: Ubrzava metabolizam i GUBI se do 30 kilograma za 6 meseci
09:00 Zdravlje Izgubite do 30 kilograma za POLA godine bez gladovanja: Ova dijeta je toliko EFEKTNA da se žene NAJRADIJE odlučuju za nju!
14:05 Zdravlje Ova bolest godišnje pogađa 850 miliona ljudi: Dovodi do prerane smrti, a simptomi nisu specifični i kasno se primete
13:32 Lepota i Moda Opadanje kose može da se zaustavi: Koristite narodnu mešavinu od sastojaka iz kuhinje i biće opet bujna!
13:01 Horoskop Do 22. marta im stiže brdo para: 4 horoskopska znaka će dobiti veliki novac, a jedan treba da kupi srećku!
12:32 Dom i saveti Da li se dinsta meso za sarmu? Kuvar je zauvek rešio dilemu mnogih domaćica, ovako je najukusnija!
11:59 Dom i saveti Vlaga na zidu se više neće javljati: Mirjana je stavila ovo u svaku prostoriju, crne fleke od buđi su nestale