10:12 Lepota i Moda Očigledno radi: Dijeta kojom je Lepa Brena smršala 17 kilograma, ovo je kompletan plan ishrane
15:18 Zdravlje Proteinska dijeta je veoma efektna: Smršaćete 6 kilograma za mesec dana bez gladovanja, a sve namirnice su jeftine
18:14 Zdravlje Majka dvoje dece otkrila caku za idealnu težinu: Ja sam doktorka, i jedino sam ovako uspela da smršam 20 kilograma
12:22 Zdravlje Kilogrami se tope kao od šale: Proteinska dijeta je zakon, u nju se kunu najmršavije Srpkinje, evo i zašto
12:00 Zdravlje Ovu DIJETU svi traže jer daje NEVEROVATNE rezultate: Ubrzava metabolizam i GUBI se do 30 kilograma za 6 meseci
09:00 Zdravlje Izgubite do 30 kilograma za POLA godine bez gladovanja: Ova dijeta je toliko EFEKTNA da se žene NAJRADIJE odlučuju za nju!
22:03 Lepota i Moda Najbolja je za žene sa tankom i slabom kosom: Odmah vraća volumen, čim je osušite izgleda kao da ste tek izašli iz frizerskog salona
21:31 Dom i saveti Spremaju je odavnina, ali ovako apsolutno niko u Srbiji: Profesionalni kuvari ovo dodaju u pileću supu, ukusom će raspametiti sve
20:59 Poznati Ova poznata dama je zaova Snežane Đurišić: Za divno čudo, one se od početka odlično slažu, svi detalji isplivali
20:27 Zdravlje Načelnik Klinike za neurologiju VMA upozorio na "truljenje mozga": Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa
20:00 Zdravlje Istopila se, mršavija nego kada se prvi put pojavila na malim ekranima: Uz pomoć čega je je Goca Tržan uspela da izgubi kilograme?
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 23. decembar: Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak