16:42 Dom i saveti Za meku kosu kao svila: Ovaj preparat ne košta ništa, regeneriše kosu, podstiče rast i štiti od oštećenja
21:40 Lepota i Moda Moja baka je uvek imala glatku kožu: Sada mi je konačno otkrila njenu tajnu i od tada sve skupe kreme više ni ne koristim
14:13 Lepota i Moda Prirodan eliksir za zdravu i jaku kosu: Ovaj sastojak iz kuhinje je najtraženiji ove sezone, rezultati su čarobni!
16:32 Zdravlje Najbrže mršavljenje: Žene su poludele za ovim napitkom, kažu da skine 1 kilogram preko noći, hit je na internetu!
15:06 Lepota i Moda Pirinčana voda kao spas za kosu: Viktorija je sedam dana koristila ovu masku i tvrdi da su rezultati neverovatni
12:15 Lepota i Moda Do negovane, hidrirane kože uz pomoć pirinčane vode: Bjuti svet je poludeo za ovim proizvodom koji možete napraviti kod kuće
16:36 Dom i saveti Ne prosipajte PIRINČANU VODU: Voda puna skroba rešava još jedan čest kuhinjski problem
14:50 Lepota i Moda Nemojte da bacate VODU u kojoj ste kuvali PIRINAČ: Tajna ŽENA iz sela Huang Luo leži u OVOM sastojku, čini čuda
15:10 Lepota i Moda Kako PIRINČANA VODA pomaže kod NEGE LICA? Stari recept JAPANKI zbog kojih izgledaju ZATEGNUTO i MLADO
14:50 Lepota i Moda NE BACAJTE vodu od PIRINČA: Napravite MELEM protiv BORA, a za ovu vrstu kože je SPECIJALNO dobro! (recept)
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!