16:04 Porodica Ako vas muž izluđuje i pravi probleme, evo šta da uradite: Čuveni psiholog otkriva kako da sačuvate svoj brak
12:04 Porodica Nikada je ne koristite u svađama: Psiholog tvrdi da ova rečenica može da bude kobna i za najčvršću vezu ili brak
15:55 Porodica Brak se ovako čuva: Stručnjak za veze otkriva 3 navike srećnih parova, vrlo su jednostavne!
14:56 Porodica Bračni terapeut upozorava: Jedna navika partnera može uništiti brak, a mnogi ljudi to rade!
12:54 Ispovesti Nije više mogla da izdrži pritisak: „Priznala sam suprugu da ga varam, a njegovo ponašanje me iznenadilo“
09:30 Porodica "Neuspeo prvi brak zamenjuje se uspešnim drugim": Vladeta Jerotić dao najčešće uzroke razvoda iz njegove prakse
20:38 Ispovesti Muž se nije smirivao: „Varao me je 30 godina od 45 godina braka. Smejem se, a duša mi prazna“
21:25 Porodica Zauvek venčani ili srećno razdvojeni: Advokati za razvod kažu da će parovi koji prežive ove godina braka ostariti zajedno
16:26 Ispovesti Imam 50 godina i muž želi da me ostavi: Ne znam šta da radim, očajna sam, njegovi razlozi su potpuno sumanuti
20:47 Ispovesti Pitali smo žene u braku šta je NAJGORE što su prećutale muževima? Odgovori će vas iznenaditi, nije ono na šta ste prvo pomislili
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime