21:49 Zdravlje Hladne noge i ruke možete brzo ugrejati: Evo kako će vam biti tople i po debelom minusu!
10:34 Zdravlje Noge su vam stalno hladne, ne pomažu ni vunene čarape? Starinski trikovi naših baka će poboljšati cirkulaciju i brzo uh ugrejati
13:00 Lepota i Moda Ovako vam sigurno neće biti hladno: Žena iz Finske pokazala kako se oblači na -30, a njen snimak je hit na internetu
13:06 Zdravlje Stalno su vam hladna stopala? Ovako ćete ih brzo zagrejati i poboljšati cirkulaciju u nogama
22:30 Zdravlje Ruke i noge su vam konstantno HLADNE, a nije u pitanju cirkulacija? To može biti znak OZBILJNIH zdravstvenih problema
18:30 Zdravlje Toplo se obučete ali STOPALA vam se SMRZAVAJU? Možda je u pitanju ozbiljna BOLEST, obratite se lekaru!
17:53 Zdravlje Lepo će vas osvežiti: Pre nego što popijete vodu, u čašu stavite ovo voćku, pravo okrepljenje tokom vrućine
17:20 Poznati Svi su ga znali kao Gagu, Prleta ili Popaja: Iznenadićete se kad čujete koje je pravo ime legendarnog glumca Dragana Nikolića
16:56 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
16:30 Dom i saveti Kukuruz ne morate kuvati satima: Dodajte 1 sastojak i biće sočan, mekan i gotov za 10 minuta
16:04 Dom i saveti Srbi masovno stavljaju gumicu oko ovog dugmeta na šporetu: Kada čujete zašto, odmah ćete uraditi isto
15:41 Dom i saveti Dvorište vam je požutelo: Stručnjaci otkrili kako da spasete travnjak tokom paklenih vrućina