12:25 Porodica Prolećna 3 cveta privlače ljubav i novac: Unesite ih danas u kuću i harmonija će zavladati u njoj
09:10 Dom i saveti Lale će dugo ostati sveže: Žena je u vodu stavila 2 komada ovoga i sprečila da se cveće osuši
20:16 Dom i saveti Lale u vazi biće sveže čak 12 dana: Evo šta treba da uradite kako cvetovi ne bi uvenuli
10:28 Dom i saveti Lale će u vazi ostati sveže 2 nedelje! Evo šta treba da uradite svakog dana kako ne bi uvenule
16:30 Dom i saveti Da vam LALE bude sveže deset DANA: Uz ove SAVETE neće UVENUTI i trajaće mnogo duže nego inače
13:19 Dom i saveti TRI cveta donose SREĆU i MIR i pratiće vas cele godine: Svaka porodica mora da ih ima u DOMU, naročito za Uskrs
09:28 Dom i saveti Donose ljubav, sreću i zdravlje: Ove TRI prelepe biljke obavezno imajte u svom domu
15:16 Poznati Za njim je ludela cela Jugoslavija, a on je hteo samo nju: Vole se 45 godina, ne slikaju se za novine i ne dele savete za sreću
14:14 Dom i saveti Čišćenje PVC stolarije nikad nije bilo lakše: Ovo prirodno sredstvo skida fleke kao od šale!
13:43 Zdravlje Izbacila sam svekrvu iz kuće bez razmišljanja! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300!
12:41 Ispovesti Ima 102 godine i lice skoro bez bora! Celog života neguje kožu istim sredstvom koje možete da kupite za 400 dinara!