13:16 Ispovesti Otišla na ronjenje, a onda zamalo ostala bez ruke? Influenserka preživela dramu, imala blizak susret sa ajkulom
16:59 Poznati Scene davljenja su bile stvarne, nakon toga je napustila glumu: Strah na njenom licu prestravio je gledaoce, a iza svega se krije ova priča
10:30 Ispovesti Jeziva ISPOVEST žene koju je NAPALA AJKULA: "Vukli su me, s jedne strane AJKULA, s druge posada broda, čula sam kako mi KOSTI PUCAJU" (VIDEO)
13:30 Ispovesti On je PREŽIVEO napad AJKULE i želi da zapamtite ovo: Primenite ovih PET stvari, samo tako možete da je pobedite
19:40 Poznati Na vrhuncu KARIJERE je nestala sa javne scene: Dvadesetih je bila prava ZVEZDA, njen VANVREMENSKI HIT se i danas peva, a evo gde je sada i kako izgleda!
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima