17:53 Dom i saveti Prestani da pereš farmerke posle svakog nošenja: Stručnjaci dali savet koliko puta ih treba obući pre nego što završe u korpi za veš
14:47 Lepota i Moda Slavna dizajnerka razbesnela žene: "Kad napunite 30, ovaj komad izbacite iz ormara, jer izgledate jeftino!"
11:42 Dom i saveti Svi pogrešno peremo farmerke: Evo posle koliko nošenja ih treba strpati u mašinu za veš
21:00 Dom i saveti Ne perite ih svako malo: Evo kada da ubacite farmerke u veš-mašinu, jedan znak je nepogrešiv
16:45 Lepota i Moda Vraća se hit iz 2000-ih: Ovako danas nosimo farmerke i čizme – trend koji je zaludeo instagram
11:08 Lepota i Moda Ako ove jeseni kupujete farmerke, neka to budu ove! U njima svaka žena izgleda 5 kg mršavije i zategnuta kao prćaka
08:05 Lepota i Moda U ovim farmerkama nikada nećete izgledati debelo: I princeza Viktorija ih nosi, zašto ne biste i vi?
18:26 Lepota i Moda Nije da treba da ih imate, nego jednostavno morate: Ovo su najbolje farmerice za zimu, stoje svakoj ženi, trčite po njih dok se nisu rasprodale
09:19 Poznati Ovaj komad garderobe bi Dejan Milićević zakonom zabranio muškarcima: "Ne znam kako ga skinu u nastupu ljubavnog žara"
21:00 Lepota i Moda Kako izgledati skupo za malo para: Margo Robi pokazala savršenu jesenju kombinaciju koju svaka žena može da ima
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima