21:00 Dom i saveti Ne perite ih svako malo: Evo kada da ubacite farmerke u veš-mašinu, jedan znak je nepogrešiv
16:45 Lepota i Moda Vraća se hit iz 2000-ih: Ovako danas nosimo farmerke i čizme – trend koji je zaludeo instagram
11:08 Lepota i Moda Ako ove jeseni kupujete farmerke, neka to budu ove! U njima svaka žena izgleda 5 kg mršavije i zategnuta kao prćaka
08:05 Lepota i Moda U ovim farmerkama nikada nećete izgledati debelo: I princeza Viktorija ih nosi, zašto ne biste i vi?
18:26 Lepota i Moda Nije da treba da ih imate, nego jednostavno morate: Ovo su najbolje farmerice za zimu, stoje svakoj ženi, trčite po njih dok se nisu rasprodale
09:19 Poznati Ovaj komad garderobe bi Dejan Milićević zakonom zabranio muškarcima: "Ne znam kako ga skinu u nastupu ljubavnog žara"
21:00 Lepota i Moda Kako izgledati skupo za malo para: Margo Robi pokazala savršenu jesenju kombinaciju koju svaka žena može da ima
20:56 Lepota i Moda U modu se vraća noćna mora skoro svake žene! Ove farmerke ste ili obožavali ili strašno mrzeli!
09:10 Lepota i Moda Ova 2 modela farmerki su sve što vam je potrebno ove jeseni: Uske odlaze u zaborav, samo su ove u trendu
18:09 Lepota i Moda Nova reklama Sidni Svini skliznula na opasan teren: Zbog igre reči pljušte optužbe za nacizam – da li je ovo kraj woke kulture?
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac