14:45 Ispovesti Višak kilograma i godine učinile su svoje: Sedimo jedno pored drugog kao dva stranca, više se ne želimo
21:56 Dom i saveti Evo koliko treba da imate intimnih odnosa u 20-im, 30-im, 60-im... Potvrđeno je da pozitivno utiče na fizičko zdravlje, a tek koliko na mentalno...
20:21 Ispovesti "Imam 28 godina i promenila sam 300 frajera": Smatra da je zavisna od odnosa, a evo kad planira da se smiri
16:28 Porodica Najmlađi to najređe rade: Istraživanje pokazalo koliko puta mesečno ljudi imaju intimne odnose u zavisnosti od godina
17:20 Poznati Zahteva ovaj broj intimnih odnosa: Dženifer Lopez naterala Bena da potpiše ugovor sa 4 neverovatna pravila
21:50 Horoskop Najbolji ljubavnici zodijaka: Ova 4 znaka horoskopa nemaju konkurenciju u krevetu, prava su vatra!
16:18 Ispovesti Devojka ogolila dušu pred celim svetom: „Imam 33 godine, još uvek sam nevina i ne stidim se zbog toga“
17:35 Ispovesti Devojko, kako postižeš?! Prošle godine je spavala s 300 muškaraca, a za 2024. je isplanirala neverovatan broj
21:49 Porodica Muškarci, obratite pažnju: Da bi žena bila zadovoljna, intimni odnos treba da traje tačno ovoliko minuta!
21:55 Porodica Promena je uzbudljiva: Ako vam je dosadilo da vodite ljubav u spavaćoj sobi, isprobajte ova mesta u stanu
14:45 Ispovesti Višak kilograma i godine učinile su svoje: Sedimo jedno pored drugog kao dva stranca, više se ne želimo
14:23 Lepota i Moda Martin kaput je idealan za prelaznu sezonu: Neverovatno lep i topao, a najbolje od svega ćete otkriti kada ga zakopčate
14:00 Horoskop Poslovni horoskop za decembar 2024: Vreme sreće dolazi za Jarca i Ovna, Blizancima i Škorpiji začajan priliv novca
13:37 Dom i saveti Prljavije od WC šolje: Bakterije se bukvalno lepe za ove 3 stvari u vašem domu, evo kako da ih očistite
13:15 Dom i saveti Kako da vam se u kući ne oseća da ste kuvali kiseli kupus: Caka je u 1 sastojku, neutrališe mirise i čini jelo ukusnijim
12:52 Lepota i Moda Odrekla se krune: Kraljica Kamila ne skida ovaj ukras sa glave, a volela ga je i kraljica Elizabeta