08:55 Dom i saveti Najzdravije povrće sveta raste kod nas: U Americi bi za jedan list dali sto dolara, a mi ga imamo pred nosom
19:00 Zdravlje Nije bezopasan: Otkriven virus koji bi mogao da bude uzrok Parkinsonove bolesti, javljaju se ovi simptomi
14:46 Ispovesti Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ovo su skriveni simptomi koje sam ignorisala, a vas molim da ih dobro zapamtite
14:14 Zdravlje Retka bolest ga je pojela iznutra: Ozi Ozborn umro od misteriozne mutacije gena – naučnici i dalje bez odgovora
16:17 Zdravlje Istraživanje pokazalo: Novi test otkriva Parkinsonovu bolest 7 godina ranije pre pojave prvih simptoma
18:30 Zdravlje Koža ima odgovor: Može da otkrije Parkinsonovu bolest 7 godina pre nego što se jave simptomi, a evo i kako
20:32 Zdravlje Nije samo gojaznost: Ova vrsta hrane može da poveća rizik od smrtonosne bolesti, rezultati su šokantni
15:21 Ispovesti Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ove simptome sam godinama ignorisala, molim vas da ih dobro zapamtite!
19:59 Porodica Grdila sam muža što se ne kupa, jer je smrdeo: Kad je otišao kod lekara, dobio je zastrašujuću dijagnozu, svet nam se srušio!
10:44 Zdravlje Stalno vam je hladno, teško zaspete... Ovo su samo neki od simptoma Parkinsonove bolesti koji se javljaju godinama pre drhtanja ruku
12:18 Zdravlje Osetila je neprijatan miris svog muža: "Optužila sam ga da se ne kupa, kad smo otišli kod lekara svet nam se srušio, dijagnoza je bila jeziva
10:19 Ispovesti Osetila sam neprijatan miris svog muža: Optužila sam ga da se ne kupa, ali kad smo otišli kod lekara, dijagnoza je bila jeziva
22:00 Horoskop Sudbinski preokret od 19. septembra: Za 3 znaka horoskopa počinje period izobilja i sreće, sve se menja!
21:29 Dom i saveti Troši struju kao frižider i kad se ne koristi: Ovaj uređaj svi imaju, a drastično povećava mesečni račun
21:00 Lepota i Moda Kako izgledati skupo za malo para: Margo Robi pokazala savršenu jesenju kombinaciju koju svaka žena može da ima
20:31 Porodica Život nije Instagram: Psiholog Jovana Stojković objašnjava kako zaštititi decu od terora savršenstva na društvenim mrežama
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za petak 19. septembar: Ovan ima važnu promenu na poslu, Škorpija je ljubomorna, a šta čeka vas?
19:32 Ispovesti Moja sestra je svoju bebu dala meni: Odgajala sam je 5 godina kao ćerku, onda se ona vratila i tražila je nazad!