10:19 Ispovesti Osetila sam neprijatan miris svog muža: Optužila sam ga da se ne kupa, ali kad smo otišli kod lekara, dijagnoza je bila jeziva
18:28 Ispovesti Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ovo su skriveni simptomi koje sam ignorisala, a vas molim da ih dobro zapamtite
17:52 Ispovesti Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ovo su simptomi koje sam ignorisala, molim vas da ih dobro zapamtite
20:04 Zdravlje Pomirisala mu je potiljak i otkrila tešku bolest: Žena pokazala kako da za tri minuta otkrijete da li je neko u opasnosti
10:19 Zdravlje Osetila je neprijatan miris svog muža: "Optužila sam ga da se ne kupa, kad smo otišli kod lekara svet nam se srušio, dijagnoza je bila jeziva
17:52 Zdravlje Pomaže u uklanjanju slobodnih radikala: Svi ga bacimo, a ima ključnu ulogu u pravljenju lekova
17:49 Poznati Sa 29 godina ga je zaboleo mali prst: Od tad kreće glumčeva borba sa neizlečivom bolešću, a sada postaje sve gore
22:00 Poznati Smrt kuca na VRATA: Poznati GLUMAC više ne može ni da hoda, tvrdi da neće dočekati starost
10:36 Zdravlje Ovo su dva NAJRANIJA simptoma PARKINSONOVE bolesti: Javljaju se i DESET godina ranije, na jedan nikada ne biste pomislili!
14:28 Zdravlje Prvi SIMPTOM teške BOLESTI javlja se dok SPAVATE: Ako sanjate ovakve SNOVE obavezno posetite LEKARA
12:45 Zdravlje BOLEST Majkla Džej Foksa: "Ne mogu da ZAPAMTIM i ponovim zapisane reči", ovo su simptomi sa kojima se bori poznati glumac
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 23. decembar: Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak
18:59 Poznati Ušao joj je u prikolicu dok nije bila obučena i ispitivao o intimnim stvarima: Blejk Lajvli tuži kolegu, tvrdi da svesno želi da joj unušti život
18:27 Lepota i Moda Jako su hraljive, a retko ko ih u Srbiji jede: Ovo je superzdrava gljiva, može smanjiti rizik od dijabetesa, ali i ublažiti simptome depresije
17:59 Dom i saveti Savršen je za dekoraciju domova, ali može da uništi nameštaj i podove: Evo kako da zaštite kuću pre nego što upotrebite "sneg u srpeju"
17:28 Horoskop Poslednji nedeljni horoskop u 2024. godini: Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod
17:06 Porodica Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Bebin zarazan smeh raspilavio je milione ljudi