19:59 Porodica Grdila sam muža što se ne kupa, jer je smrdeo: Kad je otišao kod lekara, dobio je zastrašujuću dijagnozu, svet nam se srušio!
10:44 Zdravlje Stalno vam je hladno, teško zaspete... Ovo su samo neki od simptoma Parkinsonove bolesti koji se javljaju godinama pre drhtanja ruku
12:18 Zdravlje Osetila je neprijatan miris svog muža: "Optužila sam ga da se ne kupa, kad smo otišli kod lekara svet nam se srušio, dijagnoza je bila jeziva
10:19 Ispovesti Osetila sam neprijatan miris svog muža: Optužila sam ga da se ne kupa, ali kad smo otišli kod lekara, dijagnoza je bila jeziva
18:28 Ispovesti Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ovo su skriveni simptomi koje sam ignorisala, a vas molim da ih dobro zapamtite
17:52 Ispovesti Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ovo su simptomi koje sam ignorisala, molim vas da ih dobro zapamtite
20:04 Zdravlje Pomirisala mu je potiljak i otkrila tešku bolest: Žena pokazala kako da za tri minuta otkrijete da li je neko u opasnosti
17:52 Zdravlje Pomaže u uklanjanju slobodnih radikala: Svi ga bacimo, a ima ključnu ulogu u pravljenju lekova
17:49 Poznati Sa 29 godina ga je zaboleo mali prst: Od tad kreće glumčeva borba sa neizlečivom bolešću, a sada postaje sve gore
22:00 Poznati Smrt kuca na VRATA: Poznati GLUMAC više ne može ni da hoda, tvrdi da neće dočekati starost
10:36 Zdravlje Ovo su dva NAJRANIJA simptoma PARKINSONOVE bolesti: Javljaju se i DESET godina ranije, na jedan nikada ne biste pomislili!
13:42 Poznati Pukla ljubav nakon 7 godina braka? Hejli i Džastin Biber šokirali svet ovim potezom, glasine o razvodu ne stišavaju
13:19 Zdravlje Voda ne sme da se pije stojeći: Nikako to ne radite, štetno je za zdravlje, evo kako je pravilno
12:54 Ispovesti Osvojio srca 25 miliona ljudi! Momak se žalio kakve probleme ima zato što je ružan i desilo se čudo, život mu se pretvorio u bajku!
12:29 Lepota i Moda Ovog proleća nosimo suknje: Beli model nas je raspametio, lepši davno nismo videli, a sve zahvaljujući jednom detalju
11:37 Poznati Mislio je da mu nema pomoći, prošao je kroz pakao: Teško bolestan glumac otkrio šta se dogodilo nakon 5 meseci lečenja