20:32 Zdravlje Nije samo gojaznost: Ova vrsta hrane može da poveća rizik od smrtonosne bolesti, rezultati su šokantni
15:21 Ispovesti Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ove simptome sam godinama ignorisala, molim vas da ih dobro zapamtite!
19:59 Porodica Grdila sam muža što se ne kupa, jer je smrdeo: Kad je otišao kod lekara, dobio je zastrašujuću dijagnozu, svet nam se srušio!
10:44 Zdravlje Stalno vam je hladno, teško zaspete... Ovo su samo neki od simptoma Parkinsonove bolesti koji se javljaju godinama pre drhtanja ruku
12:18 Zdravlje Osetila je neprijatan miris svog muža: "Optužila sam ga da se ne kupa, kad smo otišli kod lekara svet nam se srušio, dijagnoza je bila jeziva
10:19 Ispovesti Osetila sam neprijatan miris svog muža: Optužila sam ga da se ne kupa, ali kad smo otišli kod lekara, dijagnoza je bila jeziva
18:28 Ispovesti Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ovo su skriveni simptomi koje sam ignorisala, a vas molim da ih dobro zapamtite
17:52 Ispovesti Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ovo su simptomi koje sam ignorisala, molim vas da ih dobro zapamtite
20:04 Zdravlje Pomirisala mu je potiljak i otkrila tešku bolest: Žena pokazala kako da za tri minuta otkrijete da li je neko u opasnosti
17:52 Zdravlje Pomaže u uklanjanju slobodnih radikala: Svi ga bacimo, a ima ključnu ulogu u pravljenju lekova
17:49 Poznati Sa 29 godina ga je zaboleo mali prst: Od tad kreće glumčeva borba sa neizlečivom bolešću, a sada postaje sve gore
18:49 Poznati "Ne moramo svi da gledamo šta radite u 4 zida": Slavna glumica zaprepastila javnost ljubavnim snimkom iz spavaće sobe
18:33 Poznati Je l' ovo nameštaljka, pa da li je moguće? Nije ni počela, a već se zna pobednik Evrovizije?
17:54 Ispovesti Otkrila jezivu istinu o svom suprugu: "Naš život više nikada nije bio isti, ne dao Bog nikome..."
17:26 Poznati Poznata voditeljka priprema decu na svoju smrt: Ima četvrti stadijum karcinoma, našli su joj 5 tumora, a zbog bolesti je skoro oslepela
17:05 Poznati Onesvestila se u sred emisije: Voditeljka doživela šok tokom prenosa uživo, a jedna stvar je bila ,,sreća u nesreći"