08:00 Lepota i Moda Neka vam koža bude ZATEGNUTA i ČISTA: Losion od DVE biljke je MAGIČAN, napravite ga KOD KUĆE i da dobićete mladalački izgled
22:55 Lepota i Moda Pre spavanja namažite ovu DOMAĆU kremu na lice: Lako se pravi a BORE briše kao da nikada nisu ni POSTOJALE
12:25 Zdravlje TAČKE NA LICU OTKRIVAJU BOLEST Tamni krugovi oko očiju ukazuju na probleme sa bubrezima, a jedan simptom je NAJOPASNIJI
21:40 Lepota i Moda Ne treba vam NOĆNA krema: Ova dva sastojka će učiniti da vam koža ostane HIDRIRANA tokom spavanja
15:40 Lepota i Moda Iskoristite LETNJE VOĆE za duboku hidrataciju kože: Prirodne maske će očistiti lice i vratiti mu sjaj
17:30 Lepota i Moda Napravite DETOKS za lice: Maska koja će licu vratiti VLAGU i SJAJ za samo 20 minuta!
15:10 Lepota i Moda Kako PIRINČANA VODA pomaže kod NEGE LICA? Stari recept JAPANKI zbog kojih izgledaju ZATEGNUTO i MLADO
15:40 Lepota i Moda Našminkajte se HRANOM: Banana može da vam posluži kao OLOVKA ZA USNE a cvekla kao SJAJ
08:00 Lepota i Moda Maska za lice od BANANE i meda: Uklanja sve FLEKE i čini kožu hidratantnom i blistavom
19:30 Lepota i Moda Napravite sami originalni C SERUM za lice: Podmlađuje i ŠTITI kožu od neželjenih bora i STARENJA
22:30 Lepota i Moda Uradite ovo pre SPAVANJA i sprečite BORE: Materijal jastučnice je od ključne VAŽNOSTI
11:07 Porodica Nepopularan roditeljski trik princeze Dajane: Način na koji je smirivala neposlušnog Vilijama će vas baš iznenaditi!
10:52 Poznati Skandal na Ibici: Leonardu Dikapriju policija zabranila ulazak na privatnu žurku - drama se odvijala naočigled njegove devojke (27)
10:27 Dom i saveti Evo kako da izaberete slatku lubenicu: Prepoznaćete je po 1 znaku, probanje nije potrebno!
10:02 Ispovesti Godinama sam štedela da kupim kola: Očekivala sam da će mi porodica čestitati, a oni stalno govore ovo, dovode me do ludila!
09:37 Dom i saveti Koju hranu ne treba držati u frižideru? Jednu namirnicu svi brže-bolje stavljaju na hlađenje, samo joj kvare ukus
09:25 Ispovesti Sitna crna linija na noktu umalo je koštala života: Potresna ispovest majke troje dece, "nosila sam nadogradnju, a ispod se krio rak"