Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : lice

Neka vam koža bude ZATEGNUTA i ČISTA: Losion od DVE biljke je MAGIČAN, napravite ga KOD KUĆE i da dobićete mladalački izgled
08:00 Lepota i Moda

Neka vam koža bude ZATEGNUTA i ČISTA: Losion od DVE biljke je MAGIČAN, napravite ga KOD KUĆE i da dobićete mladalački izgled

Pre spavanja namažite ovu DOMAĆU kremu na lice: Lako se pravi a BORE briše kao da nikada nisu ni POSTOJALE
22:55 Lepota i Moda

Pre spavanja namažite ovu DOMAĆU kremu na lice: Lako se pravi a BORE briše kao da nikada nisu ni POSTOJALE

TAČKE NA LICU OTKRIVAJU BOLEST Tamni krugovi oko očiju ukazuju  na probleme sa bubrezima, a jedan simptom je NAJOPASNIJI
12:25 Zdravlje

TAČKE NA LICU OTKRIVAJU BOLEST Tamni krugovi oko očiju ukazuju na probleme sa bubrezima, a jedan simptom je NAJOPASNIJI

Ne treba vam NOĆNA krema: Ova dva sastojka će učiniti da vam koža ostane HIDRIRANA tokom spavanja
21:40 Lepota i Moda

Ne treba vam NOĆNA krema: Ova dva sastojka će učiniti da vam koža ostane HIDRIRANA tokom spavanja

Iskoristite LETNJE VOĆE za duboku hidrataciju kože: Prirodne maske će očistiti lice i vratiti mu sjaj
15:40 Lepota i Moda

Iskoristite LETNJE VOĆE za duboku hidrataciju kože: Prirodne maske će očistiti lice i vratiti mu sjaj

Napravite DETOKS za lice: Maska koja će licu vratiti VLAGU i SJAJ za samo 20 minuta!
17:30 Lepota i Moda

Napravite DETOKS za lice: Maska koja će licu vratiti VLAGU i SJAJ za samo 20 minuta!

Kako PIRINČANA VODA pomaže kod NEGE LICA? Stari recept JAPANKI zbog kojih izgledaju ZATEGNUTO i MLADO
15:10 Lepota i Moda

Kako PIRINČANA VODA pomaže kod NEGE LICA? Stari recept JAPANKI zbog kojih izgledaju ZATEGNUTO i MLADO

Našminkajte se HRANOM: Banana može da vam posluži kao OLOVKA ZA USNE a cvekla kao SJAJ
15:40 Lepota i Moda

Našminkajte se HRANOM: Banana može da vam posluži kao OLOVKA ZA USNE a cvekla kao SJAJ

Maska za lice od BANANE i meda: Uklanja sve FLEKE i čini kožu hidratantnom i blistavom
08:00 Lepota i Moda

Maska za lice od BANANE i meda: Uklanja sve FLEKE i čini kožu hidratantnom i blistavom

Retinol
19:30 Lepota i Moda

Napravite sami originalni C SERUM za lice: Podmlađuje i ŠTITI kožu od neželjenih bora i STARENJA

Napravite SAMI korektor za lice: Savršeno će odgovarati baš vašem tipu kože
14:59 Lepota i Moda

Napravite SAMI korektor za lice: Savršeno će odgovarati baš vašem tipu kože

žena
22:30 Lepota i Moda

Uradite ovo pre SPAVANJA i sprečite BORE: Materijal jastučnice je od ključne VAŽNOSTI

1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

lubenica
10:27 Dom i saveti

Evo kako da izaberete slatku lubenicu: Prepoznaćete je po 1 znaku, probanje nije potrebno!

žena
09:37 Dom i saveti

Koju hranu ne treba držati u frižideru? Jednu namirnicu svi brže-bolje stavljaju na hlađenje, samo joj kvare ukus

česma
09:12 Dom i saveti

Kamenac nestaje: Uradite ovo jednom i više nećete morati da glancate slavinu ,,svako malo", ima da zablista

dnevna soba
18:25 Dom i saveti

Ugao kuće koji je magnet za novac: 3 koraka do privlačenja bogatstva - i samo gledajte kako se pare slivaju u novčanik

žalfija
16:48 Dom i saveti

Nećete verovati zašto svi sad stavljaju žalfiju kraj kreveta: Evo šta krije ova moćna biljka

watch-icon

Preporučujemo

princeza Dajana
11:07 Porodica

Nepopularan roditeljski trik princeze Dajane: Način na koji je smirivala neposlušnog Vilijama će vas baš iznenaditi!

leonardo
10:52 Poznati

Skandal na Ibici: Leonardu Dikapriju policija zabranila ulazak na privatnu žurku - drama se odvijala naočigled njegove devojke (27)

lubenica
10:27 Dom i saveti

Evo kako da izaberete slatku lubenicu: Prepoznaćete je po 1 znaku, probanje nije potrebno!

telefon
10:02 Ispovesti

Godinama sam štedela da kupim kola: Očekivala sam da će mi porodica čestitati, a oni stalno govore ovo, dovode me do ludila!

žena
09:37 Dom i saveti

Koju hranu ne treba držati u frižideru? Jednu namirnicu svi brže-bolje stavljaju na hlađenje, samo joj kvare ukus

žena
09:25 Ispovesti

Sitna crna linija na noktu umalo je koštala života: Potresna ispovest majke troje dece, "nosila sam nadogradnju, a ispod se krio rak"

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.