15:22 Lepota i Moda Francuskinje se KUNU u ovu DOMAĆU masku protiv BORA: Povratićete mladalački izgled za samo 20 minuta, a sadrži samo TRI sastojka
11:45 Ispovesti Doživeo je strašnu TRAGEDIJU, ali nikad nije odustao: Dečak (10) pravi i prodaje TORTE kako bi platio sebi OPERACIJU LICA!
12:35 Horoskop Šta ste PRVO ugledali na slici? Evo šta vaši ODGOVORI znače i kakva vas budućnost čeka!
14:09 Lepota i Moda Kada imamo STOMAČNE PROBLEME pijemo ovu TABLETU, ali postoji jedan TRIK sa njom: Ako je koristite na OVAJ NAČIN - PODMLADIĆETE SE
12:58 Lepota i Moda Bolest se vidi i na licu: Crvenilo na čelu upozorava na SRČANE probleme, evo šta znači kada se pojavi na OBRAZIMA ili na NOSU
12:14 Zdravlje Posle porođaja probudila se sa STRAŠNOM deformacijom: "Sramota me je da pogledam nekoga u oči, a ni DOKTORI nisu od pomoći"
16:05 Zdravlje Organizam vam šalje UPOZORENJE: Ako imate AKNE na ovom delu lica, vreme je da potražite POMOĆ!
10:43 Lepota i Moda Evo kako da izgledate MRŠAVIJE u licu na SELFIJIMA: Samo uradite ovo sa OBRAZIMA i "opalite" fotku!
10:13 Lepota i Moda Evo kako da "opalite" savršen SELFI: Uradite OVO sa jezikom i izgledaćete znatno MRŠAVIJE!
09:42 Ispovesti Kada je bila mala MAJKA joj je UNIŠTILA lice: "Htela je da mi ukloni vaške, ali SVE je pošlo po zlu"
10:12 Zdravlje Imala je SAVRŠENO lice, pa je sve UPROPASTILA zbog jednog trenda: "Privremeno sam OSLEPELA, a ožiljke krijem ispod kile PUDERA"
12:40 Lepota i Moda Kozmetičarka se hvataja za GLAVU: Koliko je zapravo opasan TREND nanošenja LUBRIKANTA na lice?
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 17. do 23. februara 2025: Sudbonosni period za novac i ljubav, jedan znak će biti posebno srećan
17:07 Zdravlje U kafu ne stavljajte ova 2 sastojka: Dijetolog tvrdi da mogu izazvati problem sa pamćenjem
16:47 Lepota i Moda Šminka koja će vam skinuti 10 godina! Evo koja boja karmina i vrsta pudera daju svež i mladolik izgled
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem